2777
2789
عنوان

بچه هافکر میکنم سقط شده بازم

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 38 پست

عزیزم مگه سقط به همین آسونیه. بعدم لک از نشانه های بارداریه مورد خاصی نداره مگر خونریزیت زیاد بشه اما چون سابقه سقط داشتی باید خیلی مراعات کنی استراحت کن. من تا ۸ ماه هرچند روز یه بار لک میدیدم. درد سینه هم طبیعیه

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر سقط داشت علائمت بیشتر از اینها بود.من وو بار تجربشو دارم.خونریزیت بیشتر میشه و درد خیلی خیلی زیاد.خیلی دیدم توی اطرافیان با لکه بینی نه ها خونریزی زیاد الان بچه هاشون دو سالشونه

باورمیکنی منم دیشب خواب دیدم لباس پرخون شدن

به خاطر اینه که فقط به سقط فکر میکنی.اشتباه نکن.استراحت مهمترین چیزه.از پله استفاده نکن.چیز سنگین برندار.صدای قلب ک بشنوی از اسمون میای زمین.کلا نگرانیت خوب میشه.من تجربه کردم همین ی ماه پیش این ترسای بیخود رو.کارم گریه بود

دخترم من و بابا منتظریم بیای خونمون گرم تر بشه

ع نظرم نی نی سایت نیا و اصلا اینترنت بزار کنار.فقط انرژی منفیه.من خیلی بهم استرس وارد سد.بعد که اروم شدم اومدم نی نی سایت که به هر کی استرس داره شده ی جمله ارامبخش بگم.نمیدونم چرا بقیه با تجربه های تلخشون بقیه رو نگران میکنن فقط

دخترم من و بابا منتظریم بیای خونمون گرم تر بشه