ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍 مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
الان که بابات نیستن بیشتر مامانت بهت احتیاج دارن.گلم؟خودتو بذار جای مامانت،در اولین فرصت برو.نذار زمانی پشیمون بشی که دیگه واسه جبران کردن دیر شده باشه.من هرروز میرم خونه مامانم.روزی که نرم هم صبح هم شب زنگ میزنم
مامانم رفتارش سرد شوهرم میدونه باور میکنید اصلا بهم زنگ نمیزنه ولی من دلم طاقت نمیبره هر هفته بهش زن ...
خانوادتون پرجمعیته؟
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
من پنج ماهه نرفتم سهرستان راهم دوره دیشب مامان بابام قربونشون برم اومدن پیشم
سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.