2777
2789
مامانم رفتارش سرد شوهرم میدونه باور میکنید اصلا بهم زنگ نمیزنه ولی من دلم طاقت نمیبره هر هفته بهش زن ...

خب مادرت سرده شما گرم باش ، یک ساله نرفتی؟! منتظری دعوتت کنن؟ شما باید بری سر بزنی منتظر دعوت نباش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دورم ازشون ولی تازه اومدم از اونجا ۱۰ روز پیششون بودم بابام با مامانم منو رسوندن خونمون یه ۴ روزم اینجا خونپون موندنو رفتن

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏

من هفته ای یه بار 

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤

عزیزم؟

الان که بابات نیستن بیشتر مامانت بهت احتیاج دارن.گلم؟خودتو بذار جای مامانت،در اولین فرصت برو.نذار زمانی پشیمون بشی که دیگه واسه جبران کردن دیر شده باشه.من هرروز میرم خونه مامانم.روزی که نرم هم صبح هم شب زنگ میزنم

مامانم رفتارش سرد شوهرم میدونه باور میکنید اصلا بهم زنگ نمیزنه ولی من دلم طاقت نمیبره هر هفته بهش زن ...

خانوادتون پرجمعیته؟

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

هر هفته زیاده به نظرت زنگ زدن ،من از صبح تا الان دوبار زدم ،معلومه که مامانم اندازه ی من زنگ نمیزنه ،ولی من منتطر نمیمونم خودم راه به را زنگ‌میزنم‌

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

من پنج ماهه نرفتم سهرستان راهم دوره دیشب مامان بابام قربونشون برم اومدن پیشم

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
منم دورم ازشون ولی تازه اومدم از اونجا ۱۰ روز پیششون بودم بابام با مامانم منو رسوندن خونمون یه ۴ روز ...

بعدش که رفتن چه حالی شدی؟

من که یه هفته میرم میمونم،بعد منو که آوردن و رفتن تا چند روز در حالت خلأ هستم،اصصصلللا زندگی برام زهر میشه.😔😔

فقط منتظره یه معجزه هستم تا بریم شهره ما زندگی کنیم

منم ده روزی یه بار میرم مامانم بیشتر دوست داره عروسا پیشش باشن تا دخترا 

ولی شوهرم با این که میدونه مامانش دخترا رو بیشتر از پسراش دوست داره دو روز در میون میره هر چی هم که لازم دارن میخره

سلیمانا از این خرمن فقط یک خوشه میخواهم ز گوشه گوشه دنیا فقط شش گوشه میخواهم