2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گفته مشهدیا جهاز نمیدن؟😳😳😳 اولین باره میشنوم

دو تا از پسرای فامیل دختر مشهدی گرفتن

جفتشون گفتن رسم جهاز ندارن

یکی از دوستامم با یه پسر مشهدی جفت شد و پسره گفت ما رسم جهاز ندارن دخترامون خانوادتو تو زحمت ننداز

توهین هست ولی از ی طرفم خوبه کسی از آینده خبر نداری اومدیمو تو.زندگیت ب مشکل خوردی شوهرت گفت این اص ...

اون برگه هیچوقت مدرک نیست، هیچوقت!

درضمن شوهر بعد از عقد اگه بگه زنم بکارت نداشته پدرشو درمیارن! مگه الکیه؟! باید ثابت کنه! چطور میخواد ثابت کنه باکره نبودی؟!

دقیبا مثل این می مونه که الان شما به من تهمت کلاهبرداری بزنی! شما باید ثابت کنی که من ازت دزدی کردم نه من !

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
اگه چیز دوطرفه ای بود قبول داشتم و میگفتم سنت هست عیب نداره اما چون برای مرد معلوم نمیشه بهم توهینه ...

برامردم معلوم میشه

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞
دو تا از پسرای فامیل دختر مشهدی گرفتن جفتشون گفتن رسم جهاز ندارن یکی از دوستامم با یه پسر مشهدی جف ...

واقعا عجیبه

دخترارو میتونم حدس بزنم که زرنگ بازی دراوردن، ولی پسر مشهدی رو نمیفهمم چرا این حرفو زده

من مشهدی نیستم ولی اکثر فامیلام خونشون مشهده

بجز 3 تا وسیله اساسی، تک تک وسایلو دختر میخره

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
ما رسم داریم میبریم ک مثلا خانواده پسر ببینید دخترمون پاکه حرف نمیتونید بچسبونید بهش و این چرتوپرتا

خیلی کار زشتیه خداییش. بازم هر خانواده فرق داره فرهنگش ... یهو میبینی یجا عرفه و همه میکنن تو نکنی یعنی مورد داری

اما

پسر هر کاری کرد عیب نداره اونوقت

فیلم "خانه دختر" رو ببین حتما راجب همینه

نه اخه آدم باید وسط باشه الان مثلا داداش من بخواد ازدواج کنه همچی ببره باخودش ینی چی اونموقع خواهر ش ...

خواهرشوهربازی کرمیه که بایدریخته شه چه داداشت بده چه نده😂😂😂

واقعا عجیبه دخترارو میتونم حدس بزنم که زرنگ بازی دراوردن، ولی پسر مشهدی رو نمیفهمم گرا این حرفو زده ...

دیگه من خبر ندارم عزیزم اینارو شنیده بودم

شایدم شما درست میگی

نه دیگ در این حد کسی نمیده جنگه مگه

اوه پس خبر نداری

کلا ریییز وسیله هاروباید بخره

پس چی میگم من

ما سرخریداینا پدرمون دراومد

تازه میگفتن چرااجیل مخلوط دادین باید سوا بدین

میگفتیم بابااینم زمانی سوابوده خودمون مخلوط کردیم

خیلی کار زشتیه خداییش. بازم هر خانواده فرق داره فرهنگش ... یهو میبینی یجا عرفه و همه میکنن تو نکنی ی ...

زشت هست منم قبول دارم

ولی وقتی بگن بگی نمیام نمیکنم هزارتا حرف هزارتا انگ میچسبونن بهت

عین همون خاله دختر

خدایا گاهی نگاهی😔😘
واقعا عجیبه دخترارو میتونم حدس بزنم که زرنگ بازی دراوردن، ولی پسر مشهدی رو نمیفهمم چرا این حرفو زده ...

لرا هم نمیدن جاهاز

دوسه تاازفامیلای ماهم ازلرادخترگرفتن خودشون جاهازدادن