2777
2789
عنوان

عکس + این چیه ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این ترک نیست که رنگش روشنه چرا اصلا

نمیدونم همیشه گرفتم از جای دیگه تیره بود فرانسه و اسپرسو . گفتم بزار اینبار ترک بگیرم از یه مغازه ک سر راهمون بود و اماده تو پلاستیک بسته کرده بود خریدم 

دل مرنجان،که ز هر دل به خدا راهی هست❤
عه چقدر با مال من فرق داره . مال من انگار مث ارد یا پودر کاکایو نرم و الک شده هست اصلا دون دون نیس م ...

مال شما همون فرانسه س ک عکس گذاشتم ولی کیفیتش پایینه، قهوه تازه باید درش باز میشه بوش تا خونه همسایه بره 

مال شما همون فرانسه س ک عکس گذاشتم ولی کیفیتش پایینه، قهوه تازه باید درش باز میشه بوش تا خونه همسایه ...

اصلا اصلا بو نمیده بهیچ وجه . من فک کردم چون ترکه اینطوره چون همیشه اسپرسو میخوردم بوش کل خونه رو میگرف

مال شما همون فرانسه س ک عکس گذاشتم ولی کیفیتش پایینه، قهوه تازه باید درش باز میشه بوش تا خونه همسایه ...

عجیب بود برام ک چرا بو نمیده و تلخ نیس . گفتم لابد ترک اینطوره . تا دونه های سفید دیدم توش گفتم بپرسم ازتون ک چرا اینطوره . مرسی ک زحمت کشیدی عکس برام گرفتی و راهنماییم کردی گلم خدا خیرت بده