2777
2789

لوبیا پلو با ماهیچه مامانم پز

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خوبی چه خبر  با نامزدت آشتی کردی

سلام گلم اره بابا همون جمعه هفته، فردا تولدم هست گفت هم پول گواهی نامه رو بهم میده هم امروز برد بارانی برام گرفت از شما چه خبر هنوز حرف نمیزنید؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
سلام گلم اره بابا همون جمعه هفته، فردا تولدم هست گفت هم پول گواهی نامه رو بهم میده هم امروز برد بارا ...

چرا عزیزم 

خیلی وقته آشتی کردیم 😊

پول گواهینامه گرفتن چقدره ؟؟

عزیزم تولدتم مبارک 💋

چرا عزیزم  خیلی وقته آشتی کردیم 😊 پول گواهینامه گرفتن چقدره ؟؟ عزیزم تولدتم مبارک 💋

خداروشکر واقعا قهر بودن خیلی بده منم تصمیم گرفتم تا جای که امکان داره از دستم بر میاد دیگه قهر نکنیم این روزا شورش در اومده بود زود به زود سر چیز های الکی قهر و دعوا میکردیم گواهی نامه بدون رد شدن یعنی بار اول قبول بشی ۶۰۰ در میاد اگه بیفتی بالا یه میلیون حساب کن☹

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
2790
2778
2791
2779
2792