2777
2789
عنوان

عشق یا پول

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 49 پست

پول عشقا دیگ الان پوچوبی مفهوم منم یه زمانی فکر عشق بودم اماالان بی بروبرگشت میگم پول پول پول عشق یه زمانی خوب بود ن الان ک همه نامردن نامردی میکنن  الان بنظرم پول باش عشقم هست

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط پول عشق این دوره رو قبول ندارم پولم نمیگم در حد زیاد در حد رفاه نسبی .. در جواب .سوال دومتم  امکان نداره باهاش ازدواج کنم که به علت بی پولی و بدبختی بعدش  اون عشق تبدیل شه به نفرت ممکنه بخاطر عشقش هرگز ازدواج نکنم ولی حاصرم نیستم بدون پول باهاش زندگی کنم 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
چه خوووووب. خوشبخت بشین

مرسی عزیزم ❤ هیچوقت عشق دو طرفه واقعیو با هیچی عوض نکن از عشق پولم درمیاد خدا انقد هواتو داره تو زندگیت ک حد نداره ولی وقتی بخاطر پول از عشقی بگذری خیلی چیزارو از دست میدی برای بدست اوردن چیزای کوچیک 

چه خوووووب. خوشبخت بشین

زنا پول پرست نشدن متاسف باش براخودت الان همه نامردی میکنن هیچکس مثل شماشانس نداره کسی ک میخوادش بیاد بگیرتش 

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️
پول عشقا دیگ الان پوچوبی مفهوم منم یه زمانی فکر عشق بودم اماالان بی بروبرگشت میگم پول پول پول عشق یه ...

اونی ک تو زندگیمه واقعا عاشقه... منم عاشقشم... ولی شرایطش جور نیست

واسه نی نی دار شدنم نفری یه صلوات بفرستین لطفا
چقد زنا پول پرست شدن حالم از پستا بهم خورد . واقعا متاسفم 

دو پست بالاترتو خوندم تو خودت شخصا  به پست یه ادم خوب افتادی که هم عاشقته هم مهاراتی داشته که پول دربیاره فی الواقع تو هر دو رو داشتی و الان در حال قضاوت مردمی 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

عشق ؛اگه ادم زرنگی باشه پولم به دست میاره اینقدر دیدم با عشق ازدواج کرون بعد دوتایی برای زندکیشون تلاش کردن و حالا خوشبختن

ولی من خودم پولو انتخاب کردم و اشتباه کردم اینقدر پشیمونم پول داریم و عشق نه

زنوگی بی عشق جهنمه

میگذری از عشقت یعنی؟

بلی...من بعد پانزده سال زندگی بهت میگم که مخصوصا بعد بچه ها...یک مسایلی هست که فقط با پول لامصب حل میشه...

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

اگر کسی واقعا عاشقم باشه و منم عاشقش باشم براش یه مدت خاصی صبر میکنم یه زمانی رو مشخص میکنیم ک تااون تایم ب چیزایی ک لازمه برسه

اینجوری هم عشق واقعی معلوم میشه هم ادم به اشتباه درگیر زندگی سختی نمیشه

در کل من عشق رو خیلی دوس دارم چون تجربه خیلی خوبی تو ی زندگیم بوده و واقعا حالمو خوب کرده

و با هیچ چیی دیگه ای قابل مقایسه نیست

کساییم که زیادی پولکین عشق نمیدونن چیه یاعاشق واقعی نیستن ... در کل اگر واقعا شخص خوبیه و عاشقین صبر کن....منم ایتکارو کردم پشیمونم نیستم

مرسی عزیزم ❤ هیچوقت عشق دو طرفه واقعیو با هیچی عوض نکن از عشق پولم درمیاد خدا انقد هواتو داره تو زند ...

منک دارم از ترس جدایی میمیرم... عشقمم داره دق میکنه.... به هر دری میزنه بسته.‌

واسه نی نی دار شدنم نفری یه صلوات بفرستین لطفا