2821
2789
سلام من دیروز بی بی گذاشتم یه هاله کمرنگ افتاده به نطرتون مثبته خیلی باید دقت کنم تد خط معلوم بشه تو ...

سلام گلم خط دوم خیلی معلوم نیست چند روز عقب انداختی

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من ک نمیبینم ولی اگع هاله داره چند روز صبر کن دوباره بی بی بزار اگه باردار باشی پررنگ میشه 

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
برا من دیده نمیشه 😔 چند روط عقب انداختی 

من تازه یه هفته که پاک شدم انقد حالت تهوع داشتم همش عق میزدم زیر دلم تیر میکشید و کمر درد داشتم قفسه سینمم درد میگرفت پریشب انقد عق میزدم حالم بد بود رفتم دکتر بهم دارو نداد فقط سرم زد گفت باید آزمایش بارداری بدم که بی بی گذاشتم یه هاله کمرنگ افتاد 

من ک نمیبینم ولی اگع هاله داره چند روز صبر کن دوباره بی بی بزار اگه باردار باشی پررنگ میشه 

تازه هاله هم همون موقع ندیدم چون دقت نکردم تا یه خط افتاد گفتم خب منفی که امروز دقت کردم دیدم هاله افتاده امروز سرگیجه هم بهش اضافه شده

من تازه یه هفته که پاک شدم انقد حالت تهوع داشتم همش عق میزدم زیر دلم تیر میکشید و کمر درد داشتم قفسه ...

یه هفته پاک شدی فک نکنم بارداد باشی با یه هفته ک چیزی معلوم‌نمیشه اخه کی لقاح انجام شد کی تخمک گذاری داشتی کی تعوع گرفتی 😕

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
یه هفته پاک شدی فک نکنم بارداد باشی با یه هفته ک چیزی معلوم‌نمیشه اخه کی لقاح انجام شد کی تخمک گذاری ...

آخه من چندماه دارم اقدام میکنم تایپک گذاشتم خیلی اومدن گفتم ماه اول ما پریود شدیم 

تازه هاله هم همون موقع ندیدم چون دقت نکردم تا یه خط افتاد گفتم خب منفی که امروز دقت کردم دیدم هاله ا ...

هاله بعد ۱۰ دیقه ک معتبر نیست ولی امیدوارم ک نی نی باشه دلت خوشحال شه 

آخه من چندماه دارم اقدام میکنم تایپک گذاشتم خیلی اومدن گفتم ماه اول ما پریود شدیم 

اون لکه بینیه ک واسه لانه گزینی هستش پریود ک در حد خون ریزی باشه نیست فک نکنم اون مدلی باردار باشه طرف 

2824
2823
2791
2779
2792