2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ننه لوله کشی نمیکننمون بهم که     نمیشه وقتی که تو دشویی داری اونم لزوما احساس فشار کنه ن ...

برای شما فشار!! جز احساسات به حساب میاد؟

ننه! ناموسا !

این چه طرز صحبت کردنه

یادمان نرود...انسان بودن،پاک بودن،مسیول بودن و در اندیشه سرنوشت دیگران بودن،وظیفه نیست! بلکه باید جزء صفت آدمی باشد.
      واااااااااااااااییییییییی خداییش جملتتتتت

نتونستم پستمو پاک کنم

وگرنه حتما انجام میدادم

فکر کردم واقعا سوال داری!

اما بیشتر دوست داری با همسنای خودت بگی و بخندی!

یادمان نرود...انسان بودن،پاک بودن،مسیول بودن و در اندیشه سرنوشت دیگران بودن،وظیفه نیست! بلکه باید جزء صفت آدمی باشد.
برای شما فشار!! جز احساسات به حساب میاد؟ ننه! ناموسا ! این چه طرز صحبت کردنه

اولا که شوخی کردم

ثانیا من به همه میگم ننه دوستایی که اینجا دارمم اینو میدونن تکه کلاممه منظورمم خودم بودم نه شما همیشه میگم منه پیرزنو اذیت نکنین

ثالثا ناموسا هیچ حرف توهین آمیزی توش نداره

رابعا شما وقتی عشقتونننن احساس ناراحتی میکنه از راه بسیار دور متوجه میشین؟؟؟

تبارک الله!!!!

اولا که شوخی کردم ثانیا من به همه میگم ننه دوستایی که اینجا دارمم اینو میدونن تکه کلاممه منظورمم خو ...

پست قبلیه شما رو هرکی بخونه بیشتر از۱۴سال نمیتونه تصورتون کنه

ناموسا توهین امیز نیست اما من ندیدم خانوما به کار ببرن.

بله متوجه میشم

چیزی که تجربه کردمو گفتم

پست قبلیه شما رو هرکی بخونه بیشتر از۱۴سال نمیتونه تصورتون کنه ناموسا توهین امیز نیست اما من ندیدم خ ...

من هرجایی متناسب با جمع و جوش حرف میزنم.شما ندیدین آخه از توی قصه ها اومدین من همینجا همیشه دیدم که همه میگن و گفتن 

هرکیم هرجور دلش میخواد تصور کنه فدای یه تار موی گندیدم