2777
2789
عنوان

فولیکول ۲۶...

347 بازدید | 20 پست

این ماه با زور قرص و دارو فولیکولم ۲۶ شده بود باردار نشدم امروز پریود شدم باز😢😢

خدااا...همه زندگیم واسه خودت اما...با لبخند رو لب👩مادرم💓شوخی نکن!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت مشکل داره 

منم هر ماه فولی عالی داشتم

ولی بعدا فهمیدم شوهر پدر سگم مشکل داره

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)
شوهرت مشکل داره  منم هر ماه فولی عالی داشتم ولی بعدا فهمیدم شوهر پدر سگم مشکل داره

حتما قهرید الان🙄ک انقد ازش دلخوری

تو وصل بودی به بهشت.... ومن وصل شدم به تو👶و بهشت کشیده شد به زیر پاهایم😍دانیالِ مامان...وجودم.
عیب نداره خودتو ناراحت نکن شوهرت سالمه؟لوله هات بازن؟عکس رنگی دادی؟

آره آز داد مشکل نداره،نمیدونم دکتر گفت باید سایز فولیکول مناسب باشه اگه نشدی عکس رنگی مینویسم

آره آز داد مشکل نداره،نمیدونم دکتر گفت باید سایز فولیکول مناسب باشه اگه نشدی عکس رنگی مینویسم

اره عکس رنگی بده

تو وصل بودی به بهشت.... ومن وصل شدم به تو👶و بهشت کشیده شد به زیر پاهایم😍دانیالِ مامان...وجودم.
حتما قهرید الان🙄ک انقد ازش دلخوری

منو فرستاده شهرستان خودش قرار بود بره لب مرز سوریه و حالا قهره سر یه موضوعی نه جواب پیام میده نه گوشی

انشاالله ترور کننش 

بشم زن شهید ارج و قربم بیشتره

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)
انشالله اینماه باردار میشی عزیزم.اولین ماهه ک دارو میخوری؟

مرسی فدات شم،نه ۲سال پیش میرفتم دکتر قطعش کردم دوباره ۴ماهی میشه دوباره شروع کردم

حالا چرا فوحشش میدی؟😅

منو فرستاده شهرستان خودش قرار بود بره لب مرز سوریه و حالا قهره سر یه موضوعی نه جواب پیام میده نه گوشی

شوهرت مشکل داره  منم هر ماه فولی عالی داشتم ولی بعدا فهمیدم شوهر پدر سگم مشکل داره

نه شوهرم سالمه مشکل از منه