2777
2789
عنوان

چجوری این عادت بد مقایسه کردنو کنار بزارم اگه راهکاری دارید بم بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 58 پست

من دولتی  روزانه یه رشته خوب قبول شدم خیلی هم زحمت کشیدم ولی یکی از بستگان حتی مجاز به انتخاب رشته نشد ولی چون سهمیه داشت آزاد رایگان همین رشته رو خوند و تو ازمون استخدامی هم سهمیه داشت و قبول شد الان چیو مقایسه کنم ؟؟من تو آزمون رتبه اوردم ولی اولویت با سهمیه دار هاست . ادم نمیسوزه؟  خودم بیخیالم چون موقعیت بهتری خدا سر راهم قرار داد ولی تو فامیل همه میدونن هی میگن بیچاره زحمت کشید چقدر درسش خوب بود ولی فلانی ......   حتی به خودم میگن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا دودلم سه ساله پشت کنکورم ولی یه ذره هم براش تلاش نکردم با اینکه درسم خوب بود

اهان من امسال کلا سال اولی بود ک کنکور دادم رتبمم خوب نشد شما چرا تو این س سال نخوندید؟؟متاهلید؟

منم مث تو دارم میرم روانشناسی پیام نور

منکه زحمت کشیدم خدایی ولی رتبم شد 60000 یعنی اونطوری نبود نخونده باشم خدایی زحمت کشیدم عید کلا دو سه شب مهمونی رفتم همش خونه بودم 8 صبح پامیشدم دیگه تا شب میخوندم ی جاهاییم تنبلی کردم ولی انتظارم این رتبه نبود

واقعا عجیبه  کانونم میرفتی؟   من خودم همون سال که ۵۰ هزار شدم دوستم ۱۲۰ هزار شد با سهمیه ۲ ...

کانون اگه منظورتون قلمچیه ک نه

من زیستو ریاضیو بیرون کلاس رفتم ازمونم همون سنجش 

کانون اگه منظورتون قلمچیه ک نه من زیستو ریاضیو بیرون کلاس رفتم ازمونم همون سنجش 

اگه میخوای موفق شی برو قلم چی من خودم چهارسال بودم  عالیه برا کسی که بخواد تلاش کنه اگه مطابق برنامه ش پیش بری حتما پزشکی میاری

بچه ها چرا انقدر فرهنگیان بنظرتون خوبه؟! نهایتا معلم میشن دیگه

الان حسابداری مگه بده!!!

میدونی اگر خوب بخونی و کنار دست ی آدم با تجربه کارتو یاد بگیری 

چقدر درآمد داری

حسابدار خوب و کاربلد باشی 

روهوا میبرنت

منکه زحمت کشیدم خدایی ولی رتبم شد 60000 یعنی اونطوری نبود نخونده باشم خدایی زحمت کشیدم عید کلا دو سه ...

پس خوب نمیخوندی

یکی از نزدیکان روزی 3 ساعت میخوند بدون هیچ سهمیه شده 18000

یکی هم خیلیییییییییییییییییی خوند شد 8000

یکی هم جلو چشمم هر روز از صبح تا شب کتابخونه و در حال درس خوندن مجاز نشد 

بچه ها چرا انقدر فرهنگیان بنظرتون خوبه؟! نهایتا معلم میشن دیگه الان حسابداری مگه بده!!! میدونی اگر ...

کو کار ؟

تو شهرهای کوچک و شهرستان ها که کار اصلا نیست اشباع اشباع 

حداقل با فرهنگیان کارت تضمینه 

اینجا که طرف با رتبه زیر 1000 رفته دبیری 

چون تکلیفش روشنه