2777
2789

طنز#  

همسایمون ساعت ۸صبح صدای گریه نوه اش میاد هرررروز.چرا؟چون میدونن نوه اش صبحها زود بیدار میشه میره میارتش ک عروسش راحت بخوابه😓

میگه طفلی الان جوونه خوابش میاد پسفردا مثل ما دیگه بزور قرصم چشاش رو هم نمیاد😢

بعد میاد صبونش میده میبرتش پارک یا کلی اسباب بازی براش خریده سرگرمش میکنه بعد تازه ساعت ۱۱ عروس خانوم میان میگن مامان چاییتون تازه دمه؟!🤔

بلندمیشه میزمیچینه واسه بانو ک میل کنه

بعد خانوم ساعت ۱۲قبل نهارش میره ی دوش میگیره خونه مادرشوهرش ک سرحال بشه وگرنه میگه عروسم تاشب افسرده میشه😕 و هروز شوهرش ساعت ۲میاد دنبالش اینم قابلمه نهار و سالاد و حالا دوغی دلستری چیزی باشه میده ببرن

دیگه عصرام ساعت ۶هرووووز پسرو عروسش میان بچه رو میدن ب مادرشوهره ک عروس خانوم میخاد بره باشگاه یا خونه خواهرش یا استخر یا...بهرحال باید ی جایی بره اونم بدون بچه

بعد این مادرشوهر این بچه رو میاره خونه ما ک سرگرم بشه تا ساعت ۸ک مامانش میاد دنبالش😆

حالا عروس خانوم متولد ۵۸و پسرش متولد ۶۳ بچه هم نیستن ک بگی حق داره

خدایی وقتی شانس تقسیم کردن ماها کجا بودیم🤔🤔🤔😆😆

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد چندین نکته قابل توجه هست این وسط

مثلا باهزینه خودش عروسش و میبره لیزر و اپیلاسیون

هرلباس و ست جدیدی بیاد میخره براش

هرچی مدبشه از عنل بینی و تتو بدن.هاشور ابرو و....کلا میفرسته بره

موهاش و مژه و ژل لب و...کلا باهزینه خودش

میگه این دیگه ب این سن برنمیگرده بذار خوشی کنه جوونی کنه😊

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 
طنز بود یا جدی ؟

ن بخدا جدیه😥

خسته شدم اسایش ندارم از دست نوه اش

هروزززززز میارتش اینجا

پسره کوچیک تره!؟ 

بله