2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بنظرم سفید. هم اینکه بعدا هر چی بخوای اضافه کنی سفید راحت تر گیر میاد. دوم اینکه همه سیلورها دقیقا رنگ هم نیستن از نظر براقی و ماتی و این باعث میشه یکدست نباشه وسایلت. و سوم که مهمترینشه تمیز کردن سفید خیلی راحتتره. من اشتباه کردم و گازمو به پیشنهاد شوهرم سیلور برداشتم. یعنی هر روز باید دستمال دستم باشه و بازم رد دستمال میمونه

سفید خوشگله اشپزخونه دلباز میشه من یخچال فریزرم سفید ماشین لباسشویی گاز و بقیه لوازم برقیا مشکی نقره ...

به منم میگن چون تازه عروسی سفید بخر تا خودت دلباز و روشن باشه

اره خب ولی تند تند کثیف نمیشه اذیت نمیشی؟ 

عقدم هنوز استفاده نکردم😅.نه خواهرم اینا دارن خیلی راضین ببین در کل برای اینکه خونت تمیز و مرتب باشه مخصوصا شما که تازه عروسی هر روز باید 2ساعت رو اختصاص به نظافت منزل بدی یه دستمال به یخچال کشیدن نهایت 2دقیقه وقت میبره دستمال مرطوب برای سطوح بخر من گرفتم نیاز به هیچ شوینده ای هم نیست روزی یک بار دستمال بکشی میدرخشه.سفیدم دردسرهای خودش رو داره همه چی بستگی به رعایت خودتونه.

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
منم می خوام سیلور بخرم اما همه اینجا میگن سفید سیلور شیک تره انگار  نمی دونم

اهوم منم سیلور میخوام اما از هر کی میپرسم میگه سفید خیلی بهتره چند نفر هم که سیلور خریدن ازشون پرسیدم ناراضی بودن