2777
2789
نشاسته موجود در سیب زمینی سرخ شده یا آب پز باعث چاقی موضعی صورت می گردد. در حالیکه نشانسته مواد غذایی دیگر مانند ماکارونی کل اندام را چاق می کند.

نوشیدن زیاد آب، آب میوه و سایر مایعات بهترین و کم هزینه ترین راه برای لطافت پوست و چاقی موضعی صورت است.

شیره ی خرما و شیره انگور برای چاقی موضعی صورت موثر است.

تحرک و ورزش کردن به خصوص ورزش های هوازی به داشتن صورت شاداب، شفاف و چاق کمک می کند.

نوشیدن آب هویج به همراه نارگیل و شکر صبح ها بنوشید.

از خوردن کلم، کاهو، خیار و گوجه فرنگی غافل نشوید
زندگی سالم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شیره انگور ،اب با سیب زمینی رو چند ماه خوردم اصلا جواب نداد جوانه گندم خریدم الان یه ماهه میخورم همه میگن صورتت پر شده

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
هرروز میخوری؟؟چقد میخوری؟؟

هر روز روزی سه بار هر دفعه نیم ساعت بعد غذا یه قاشق چایخوریه پر میریزم تو ماست و میخورم اولش نمیتونستم بد مزه بود حالم بد میشد ولی الان عادت کردم دیگه چیکار کنم با هیچی چاق نشدم فقط با این تو یه ماه دو کیلو اضافه کردم الان خیلی خوشحالم💃💃💃💃😁😁😁😁

هر روز روزی سه بار هر دفعه نیم ساعت بعد غذا یه قاشق چایخوریه پر میریزم تو ماست و میخورم اولش نمیتونس ...

من چندین ساااله هر راهی برا پرشدن صورت گفتن رفتم اصلااا تو تصورت نمیگنجه که چقدم اراده قوی داشتم و همشونو انجام دادم . اماااا هیچی..اخرش رفتم برا تزریق چربی اگه بدونی همسر چه بلواااایی کرد ..نتونستم مقاومت کنم بیخیال شدم

چن وقته خودم گندم میزارم جوونه میزه ..همینطور خالی خالی میخورم

من چندین ساااله هر راهی برا پرشدن صورت گفتن رفتم اصلااا تو تصورت نمیگنجه که چقدم اراده قوی داشتم و ه ...

حالا جدواب داده یا نه؟من پودر جوانه گندم از عطاری میگیرم مارک شاد خوبه مزش خخخخییییییییلی راضیما کاملا صورتم پر شده یه امتهان کن 

حالا جدواب داده یا نه؟من پودر جوانه گندم از عطاری میگیرم مارک شاد خوبه مزش خخخخییییییییلی راضیما کام ...

نه حوااب نداده .   امتحان میکنم.  اگه حوااب گررفتم بهدااا دعاات میکنم زیاااد. 😭😭😭