2777
2789

سلام

دختره دخترخالم یازدهم هستش

ازم خواست اینجا مطرح کنم مشکلشو چون گوشی نداره بخاطر کنکور ازش گرفتن

توی مدرسه چند وقته توسط همکلاسیاش اذیت میشه

از سال دهمش همکلاسیاش عوض نشدن همونن

دخترای هرزه و دریده ای ان و اکیپس میوفتن سر بچه های مدرسه

دعوای فیزیکی خداروشکر نبوده اما لفظی بشدت فحاشی شده و به خودش و خانوادش توهین کرده بودن

تا میاد حرف بزنه نظر بده تو کلاس،مسخره میکنن دست جمعی میخندن و...

من گفته بودم محل نده و برو پیش ناظم اما فایده نداشت

حتا دخترخالم ینی مادرش،چند بار رفت پیش ناظم اما بازهم مسخره ش کردن که ننشو آورده کوچولو و فلان

باز فحاشی ها بیشتر از قبل شد

ناظم عرضه جمع کردن بچهارو نداره

امسال بهش گفتم اصلا نبین اونارو،انگار وجود ندارن حرف نزن نگاه نکن و...

اما دیدن نمیشه،باز شروع کردن مسخره کردن ظاهر و فامیلی و اینا

بنظرتون با دخترای ۱۶ ۱۷ ساله دریده چطور میشه رفتار کرد؟

تجربه دارید تو اطرافیان یا خودتون؟؟؟

گرگ  باش...       هیچی دیگه همین!       اصن به من چه؟!     مرغ باش تخم بزار!!! والا!😂        اگر مخالفی ریپلای کن اما توهین نکن قضاوت نکن بهم تهمت نزن برچسب نزن فقط مث آدم نظرتو بگو. بودن کسایی که هم تهمت زدن هم الکی قضاوتم کردن،اگر هیچی نگفتم بخاطر احترام نبوده بخاطر نترکیدن کاربریم بوده.پس کاربر تهمت زن،عقده تو سر من خالی نکن.مرسی اه      اهالی محترم سایت،میدونم پدرمادراتون قدیسه هستن،میدونم کل پدرمادرای دنیا امام زاده هستن.اینهمه تربیت غلط و عقده ای تو جامعه هم من هستم،کودک آزار من هستم،ظلم کننده به حیوانات من هستم.همه اینارو میدونم.اگر من نظری دادم درمورد پدری که ظالمه مادری که مادر نیست،شما اظهار فضل نکن در جوابم.دید تو با من فرق داره.دیدم به چشمم یتیماییو که دوتا ملک عذاب به اسم والدین دارن.پس نه من میتونم تورو قانع کنم،نه تو منو.پس،دوست عزیز،قدیسه هاتو تو سر منو امثال من نکوب.آفرین.        عاشق حیواناتم اما معتقدم که سگ نجسه. این به این معنی نیس که دشمنی دارم با سگ، بلکه معنیش اینه که توی خونه ام نمیارم. اگر مسائل روان شناختی/شخصیتی براتون پیش اومد،بپرسید میتونم کمکتون کنم.
مدرسه رو عوض کنه یا کلاس

شرایطش نیس

گرگ  باش...       هیچی دیگه همین!       اصن به من چه؟!     مرغ باش تخم بزار!!! والا!😂        اگر مخالفی ریپلای کن اما توهین نکن قضاوت نکن بهم تهمت نزن برچسب نزن فقط مث آدم نظرتو بگو. بودن کسایی که هم تهمت زدن هم الکی قضاوتم کردن،اگر هیچی نگفتم بخاطر احترام نبوده بخاطر نترکیدن کاربریم بوده.پس کاربر تهمت زن،عقده تو سر من خالی نکن.مرسی اه      اهالی محترم سایت،میدونم پدرمادراتون قدیسه هستن،میدونم کل پدرمادرای دنیا امام زاده هستن.اینهمه تربیت غلط و عقده ای تو جامعه هم من هستم،کودک آزار من هستم،ظلم کننده به حیوانات من هستم.همه اینارو میدونم.اگر من نظری دادم درمورد پدری که ظالمه مادری که مادر نیست،شما اظهار فضل نکن در جوابم.دید تو با من فرق داره.دیدم به چشمم یتیماییو که دوتا ملک عذاب به اسم والدین دارن.پس نه من میتونم تورو قانع کنم،نه تو منو.پس،دوست عزیز،قدیسه هاتو تو سر منو امثال من نکوب.آفرین.        عاشق حیواناتم اما معتقدم که سگ نجسه. این به این معنی نیس که دشمنی دارم با سگ، بلکه معنیش اینه که توی خونه ام نمیارم. اگر مسائل روان شناختی/شخصیتی براتون پیش اومد،بپرسید میتونم کمکتون کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدرسشو عوض كنين

بچه نيستن به مدير ناظم بگين

اينا ديگه خرن خر زورتون نميرسه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

امان از این عجوزه ها 😒 کاش مدرسشو عوض میکردی

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
چرا مسخرش می کنن؟

چون طرف اونا نیس و از لحاظ درسی و.. بهش حسادت میکنن