2777
2789

چه حوصله ای دارید که ناهار و شام رو جداگانه میپزید 

والا من همون ناهار رو میذارم واسه شام 

اگه اضافه اومد میذارم ناهار روز بعد 😁😁😁😁

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چه حوصله ای دارید که ناهار و شام رو جداگانه میپزید  والا من همون ناهار رو میذارم واسه شام  ...

😕

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
چراااا🤣🤣😂😂مادرشوهرم خوبه خداروشکر کاری باهام نداره زیادم نمیرم اونجا هروقت خودش دعوت کنه الانم ب ...

عزیزم شوخی کردم 😐 منظوری نداشتم

Xoşimewêy bawanim...💜🌸💜           wekû gilêney çawim...💜🌸💜               min bêto bûnim niye...💜🌸💜             buyte pênasa û nawim...💜🌸💜               ez keça kurdim ez ☀keça çîyayên ☀zagrûsim.gûll weî li serim .☀avrişim le berim☀.ez  keça kurdim☀.🍃☀çavên min pir  xîretin💜☀ez keçaser çiyanim🌼.ŕeng aĺayê me kesk û sor û zrin. keça kurdim✌şervanim tifeng le şanim🌷 ez agirim🔥kurmancim,ez soranim,ez guranim,ez kelhûrim,ez lekim'ez zazaim,ez faîylîm,ezlurim ,ez kurd û ❤kurdistanim❤ ez kurdim dewleta xûwe dixazimez keça mîdya û madim ☀  ez ne arîyaîme ez ne erbim eka şakistanîme ez keça kurdim ez ser blindim ez şêrim aĺa ye min kesk û sûr û spî û zere  .ta dêmirim he dbejîm 2+2=1                                      berxedaan jjîyane ✌                             ser hildan jîyane✌.                               🌸 KURISTAN BAWNE🌸
کامارونی هم بگو .دخترم میگه😅😅🎀

باشه اینم بهش اضافه میکنم 

.تو تاپیک های قبل یه نفر گفت موکورانی هم هستا وگرنه من اون سه تارو فقط میگفتم 

بخاطر گل روی دخترت کامارانی هم به جمعشون میاریم

تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه    رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍