2777
2789
عنوان

ای خداااا😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 19 پست

بازرگانی ریاضی دوتا داره یه چیزی داره به اسم او ار که اونم یک و دو داره مدیریت مالی هم دوتا داره یه حسابداری هم داره کلا ترمهای اولش ریاضی وحساب کتاب داره اخراش حفظی جاته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توهمین رشته روخوندی؟شاغلی؟

اره شاغل نیستم ولی سال ۹۱تو ازمون بانک ملت قبول شدم از شانسم گره افتاد تو زندگیم تو اون برهه پسرم شش ماهه بدنیا امد وتو یه شهرستان دیگه بستری شدچون دستگاههای خاصی نیاز داشت  شوهرم هم همون موقع تصادف کرد پاش داغون شد افتاد خونه ویه مشکل دیگه که دوست ندارم بگم من موندم یه زن دست تنها واسه همین نتونستم برم هنوز حسرتش واسم مونده گرچه از نظر مالی خدارو شکر مشکلی ندارم شما بخون انشاالله موفق میشی  بیشتر همکلاسی هام همه شاغل هستن اونم تو جاهای خوب 

اره شاغل نیستم ولی سال ۹۱تو ازمون بانک ملت قبول شدم از شانسم گره افتاد تو زندگیم تو اون برهه پسرم شش ...

مرسی عزیزم بابت توضیحت بهم انگیزه دادی ان شاالله دیگ گره ای توکارت نیوفته

باشه