gdf مدیر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 655 عنوان سوپ خوشمزه | مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 18 پست طرز تهيه يه سوپ خوشمزه بديد سرما خوردم و باردارم خوشا صبري كه پايانش تو باشي🙇🏻♀️👼🏻 1398/07/08 | 14:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حس_یخی عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 30536 من تازه ازمایشم مثبت شده عزیزم قبلیه سقط,شد 😔 ای جان اشکال نداره فداتشم💛💛💛 انشاالله ب سلامتی زایمان کنی💚💜❤❤💖 گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است... باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...
آهوخانمم عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 4223 عزیزم بلدرچین خیلی شکلش یه جوریه شما تمیزشده میگیری یا خودت تمیز میکنی؟ تمیز شده اش چجوریه🤔اینی که من میخرم مثل مرغهپوستشو میکنم داخل شکمشو خالی میکنم دقیقا مثل مرغمن خودمم میلم نمیکشه بخورمهر بلدرچینو نصف میکنم هر بار تو سوپ بچه هام میریزمخودم نمیخورم ❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار گروه آبی💙 وزن اولیه:۸۲.۲۰۰ وزن فعلی:۷۷ وزن هدف:۶۸
leilajoon عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 2703 ای جان اشکال نداره فداتشم💛💛💛 انشاالله ب سلامتی زایمان کنی💚💜❤❤💖 خدا کنه عزیزم دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟
leilajoon عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 2703 تمیز شده اش چجوریه🤔 اینی که من میخرم مثل مرغه پوستشو میکنم داخل شکمشو خالی میکنم دقیقا مثل مرغ م ... همین دیگه انقدر کوچولوعه و لاغر من یه جوری میشم همینکه میگی پوستشو میگیری,توی شکمشو خالی میکنی نمیتونم انجام بدم مامانم هم بدتر از من 😂😂 دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟