2777
2789
عنوان

شوشوم میگع این چه طرز رژ زدنه اهههه مردا با همه چی کار دارن😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1419 بازدید | 92 پست
واااااا من نوشتم میکنه؟؟؟؟!!!! بخدا کار من نبود، حتما یکی اینوسط نوشتمو دستکاری کرده😲😱

خدا نکشتت😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااااا من نوشتم میکنه؟؟؟؟!!!! بخدا کار من نبود، حتما یکی اینوسط نوشتمو دستکاری کرده😲😱

کار امریکاس😁

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😁 به مدت نهههههههه ماه 😜 ورپریده میای این ماه تو شکمم یا خودم بیام با چک و لگد بیارمت 😫 
برو سوادت رو درست کن کاری به مسخره دیگران نداشته باش

جووووون😘

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😁 به مدت نهههههههه ماه 😜 ورپریده میای این ماه تو شکمم یا خودم بیام با چک و لگد بیارمت 😫 

آره آره خودشه 😁 این پرنسا هکره 😐 پستای بقیه رو دستکاری میکنه 😁 همیشه پستای منو پاک میکنه خودش چرندیات مینویسه بجام 🤣 وگرنه من دختر با ادبی هستم 😌

@پرنسا۷۱  تحویل بفرمیووووو 😛

(    )
ترسیدم ازش بپرسم 😁😨

اره نپرس یه موقع دعواتون میشه 

الانم ازش خبری نیس حتما رفته تو تاپیکام یه چی پیدا کنه😐

کار امریکاس😁

غیر ازینم نیست، چون من روی بکار بردن فعلها خیلی حساسم،،، مثلا میگن چادر گذاشت، حجاب کرد، اصلا هنگ میمونم با خوندنشون

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
آره آره خودشه 😁 این پرنسا هکره 😐 پستای بقیه رو دستکاری میکنه 😁 همیشه پستای منو پاک میکنه خودش چرن ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
اره نپرس یه موقع دعواتون میشه  الانم ازش خبری نیس حتما رفته تو تاپیکام یه چی پیدا کنه😐

خخخ آره لابد رفته چیزی پیدا کنه 

من حوصله دعوا ندارم چون چرت و‌پرت میگن منم اصلا نمیتونم بگم غمباد میگیرم 😅

اصلا واژه شوهر بسی ناپسند است  یعنی هر شب🤭🤭🤭🤭 😂😂😂😂 بهمین خاطر من همسر رو بیشتر میپسند ...

واقعا

ب نینیار بگو برگردونه اون تاپیکت و. ببینیم کی چرت گفته 

من تاپیکی رو پاک نکردم شما که انقدر خوب و قشنگ تاپیکای من و یادته گویای این حرفه که بدجور حسودی و داری میسوزی عقده ای 

آره آره خودشه 😁 این پرنسا هکره 😐 پستای بقیه رو دستکاری میکنه 😁 همیشه پستای منو پاک میکنه خودش چرن ...

جون_شوهر_عمه_ی_مرحومت# 😒

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
خخخ آره لابد رفته چیزی پیدا کنه  من حوصله دعوا ندارم چون چرت و‌پرت میگن منم اصلا نمیتونم بگم غ ...

عزیییییزم😘😘😘😘😍