2777
2789

همیشه باید یه بار خانم اشتی کنه یه بار هم آقا همیشه نباید یک طرفه باشه اینجوری مرد پررو میشه مغرور میشه

👈👈👈مادم همیشه میگه: من 9 ماه سختی کشیدم تا قلبت شکل بگیره نزار یکی تو 15 ثانیه بشکنه بره.....💔💔💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه 

باور کن درمان درد تو فقط بی اعتناییه

بد عادتش نده شوهر‌منم اونجوری بود تا من پا پیش نمیزاشتم تا ی ماهم باهم قهر میموند

فهمیدم ک مقصر خود منم انقد رو دادم بهش اومده نشته پس گردنم

اصلا کاری نداشته باش بزار چقد دوس داره ثهر بمونه خودش خسته میشه میبینه دیگه توام پا پیش نمیزاری خودش میاد اشتی میکنه

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

این عمل باید دوطرفه باشه

همش یک نفر نباید پا پیش بذاره 

چون باعث میشه طرف مقابل به غرور کاذب  برسه

و باعث مشکلاتی هم میشه

اگر احساس میکنید خودتون مقصر هستین

کاری کردین ک اون دعوا رو شروع کرده عذر خواهی کنید

و بهش قول تکرار نشدن بدین

😭😭

😐

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
این عمل باید دوطرفه باشه همش یک نفر نباید پا پیش بذاره  چون باعث میشه طرف مقابل به غرور کاذب ...

دعوامون نشده..از سرکاراومدخونه دیدپنجره ها بازه..اخه من خیلی گرماییم گفت هرچی خاک اومد توخونه بدگفت اصن چ جوریه شیشه هارو بشکونم تاخیالت راحت بشه..بدمن ی کلمه هم حرف نزدم.دیگه اونمم هیچی نگفت تاخود صب دوتامون سایلنت بودیم