2777
2789
وضعیت منم همینه فک کنم...خندم میگیره همش

ابروریزیه  رو خودت کار کن زیادی بخندی میگن خلی  

عاقل و سنگین باش 

چند سالته نکنه ۱۸ یا ۱۹ سالته

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ادم نباید تو رودرواسی ازدواج کنه ولی جوری هم نباشه طرف خورد بشه مخصوصا دختر که حساسه من مخالف اینم که همیشه میگفتن پسره برای اولین بار بیاد خونه دختره که همو بپسندن اونوقت پسره نپسنده دختره خورد میشه خب به نظرم دورادور جوری که خود دختر ندونه به پسر نشونش بدن بهتره

شبنم از قبیله باران سابق هستم 
28 سالمه...تو بیا بهشون بگو زوده جان من

نه خوبه دیگه زود نیست برو توکل کن به خدا اگر شرایطت جوره ازدواج چیز بدی نیست حتی آرامش میاره برای ادم به شرطی که ازدواج خوبی داشته باشی اما یه نصیحت خواهرانه حتما حتما شرط بزار باید مشاوره های قبل ازدواج برید ببین معجزه میکنه شاید تو روت نشه خیلی چیزهارو ازش بپرسی به مشاور میگی ازش میپرسه انشاالله خوشبخت بشی

ادم نباید تو رودرواسی ازدواج کنه ولی جوری هم نباشه طرف خورد بشه مخصوصا دختر که حساسه من مخالف اینم ک ...

وا یعنی چی چطوری ببینه بنده خدا از دور اصلا دختری که خورد میشه بدرد زندگی نمی خوره بنظر من آنقدر دختر باید اعتمادبه نفس و عزت نفس داشته باشه که از پسندیده نشدن ناراحت نشه

دستت درد نکنه دیگه 18 چیه بابا...دانشجو دکترا هستم

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️خوبه پس 

خیلیم به موقس مردا تو ۲۵سالگی شخصیت اصلیشون شکل میگیره 

محکم باش بعدم تو مراسمت سرتو زیادی پایین نگیر زیادی به فرششون خیره نشو فک میکنن واسه فرش اومدی خاستگاری 

منه# با تجربه

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱