ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ادم نباید تو رودرواسی ازدواج کنه ولی جوری هم نباشه طرف خورد بشه مخصوصا دختر که حساسه من مخالف اینم که همیشه میگفتن پسره برای اولین بار بیاد خونه دختره که همو بپسندن اونوقت پسره نپسنده دختره خورد میشه خب به نظرم دورادور جوری که خود دختر ندونه به پسر نشونش بدن بهتره
نه خوبه دیگه زود نیست برو توکل کن به خدا اگر شرایطت جوره ازدواج چیز بدی نیست حتی آرامش میاره برای ادم به شرطی که ازدواج خوبی داشته باشی اما یه نصیحت خواهرانه حتما حتما شرط بزار باید مشاوره های قبل ازدواج برید ببین معجزه میکنه شاید تو روت نشه خیلی چیزهارو ازش بپرسی به مشاور میگی ازش میپرسه انشاالله خوشبخت بشی
ادم نباید تو رودرواسی ازدواج کنه ولی جوری هم نباشه طرف خورد بشه مخصوصا دختر که حساسه من مخالف اینم ک ...
وا یعنی چی چطوری ببینه بنده خدا از دور اصلا دختری که خورد میشه بدرد زندگی نمی خوره بنظر من آنقدر دختر باید اعتمادبه نفس و عزت نفس داشته باشه که از پسندیده نشدن ناراحت نشه