rozeabi68 مدیر عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 345 عنوان گاز صفحه ای | مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 38 پست دوستان کیا دارن؟راضی هستین چ مارکیهدرکل صفحه ای بهتره یا اجاق گاز فردار 1398/07/08 | 08:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میخوام_مثبت_بشم عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 2845 مارک برای سلامتی پسرم دعا کن بمیرم برات پسر بلبل زبونم که لکنت باعث شد از حرف خسته شی 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥السلام عليك السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ
mahin1378 عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 3792 برا منم صفحه ای خیلیییی خوبه مارکشم اخوان عزیزا برام دعا کنین باردار باشم😔❤
میخوام_مثبت_بشم عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 2845 استیل یا شیشه ای؟ من شیشه دارمتمیز کردنشون اسونههم اینکه میگن می شکنه خدایی من چند بار چیز سنگین افتاده روشیشه ش ولی طوری نشد شکر خدا برای سلامتی پسرم دعا کن بمیرم برات پسر بلبل زبونم که لکنت باعث شد از حرف خسته شی 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥السلام عليك السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ
mahin1378 عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 3792 استیل یا شیشه ای؟ استیل بهتره😊 عزیزا برام دعا کنین باردار باشم😔❤
sayoo1 عضویت: 1392/04/21 تعداد پست: 44190 من اخوان دارم خیلی راضی نیستم چدن هاش با هیچی تمیز نمیشه شیشه ای هم هست خیلی زود لک میشه باید تمیز کنی پیج آشپزی من ashpazi_ba_sayoo( مهتاب اینانلو)
rozeabi68 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 345 برا منم صفحه ای خیلیییی خوبه مارکشم اخوان استیل یا شیشه ای؟
قندعسل عضویت: 1395/12/16 تعداد پست: 25250 من اخوان دارمشیشه ای 5 ساله خوبیش اینه که خیلی زود تمیز میشه من باشیشه پاک کن تمیز می کنم
میخوام_مثبت_بشم عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 2845 صفحه ای شیشه ای داشتم چینی وویکر، دیشب ترکید،،، رفتم اخوان استیل گرفتم حتما جنسش خوب نبوده برای سلامتی پسرم دعا کن بمیرم برات پسر بلبل زبونم که لکنت باعث شد از حرف خسته شی 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥السلام عليك السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ
میخوام_مثبت_بشم عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 2845 من اخوان دارم شیشه ای 5 ساله خوبیش اینه که خیلی زود تمیز میشه من باشیشه پاک کن تمیز م ... دقیقا خیلی زود تمیز میشن برای سلامتی پسرم دعا کن بمیرم برات پسر بلبل زبونم که لکنت باعث شد از حرف خسته شی 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥السلام عليك السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ
mahin1378 عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 3792 استیل یا شیشه ای؟ برا من استیله تا حالا ک مشکلی نداشتم باهاش عزیزا برام دعا کنین باردار باشم😔❤
تربچه_مامانی عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 6806 من استیل البرز دارم راضی راضیفقط ۲تا نکتهشیشهای نخربعد اینکه سعی کن چدناش تک تک و کوچیک باشه اون وقت راحتر شسته میشن
sanaz1372 عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 13559 من بیمکث دارم خوبه از چ نظر میخوای خوب باشه آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊
rozeabi68 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 345 من بیمکث دارم خوبه از چ نظر میخوای خوب باشه هم شعله هاش قوی باشه هم اینکه میخام نشکن باشه.
sanaz1372 عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 13559 هم شعله هاش قوی باشه هم اینکه میخام نشکن باشه. فلزی بگیر بهتره شیشه ای وقتی اب بریزه یا مثلا شیر سر بره کل گاز کثیف میشهنمیشکنه فلزی آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊