2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی درد داره؟!من تا بحال انجام ندادم 

واس من ک هر ماه انجام.میدم دردش کم شده ولی اولین بار دردش بی نهایته من یه سال و.نیمه همش اپلاسیون.میکنم ولی بازم اولش میترسم

واس من ک هر ماه انجام.میدم دردش کم شده ولی اولین بار دردش بی نهایته من یه سال و.نیمه همش اپلاسیون.می ...

من از یکجا پرسیدم گفت اگه طاقت درد نداری خودت قبلش بی حسی بزن بیا

اره دهنم سرویسه😂حس میکنم یه کاخی ک بی نهایت کثیفه تموم کردم ولی هنو چندتا اتاقاش مونده

خخخخخ

چرا نمیری ارایشکاه؟

من یه جا میرم مرکز تخصصی موم و اپلاسیون انقدر کارش خوبه و سریع انجام میده که نگو ولی داخل خونه کلی طول میکشه 

💜👶❤
خخخخخ چرا نمیری ارایشکاه؟ من یه جا میرم مرکز تخصصی موم و اپلاسیون انقدر کارش خوبه و سریع انجام مید ...

وقتی ینفر واسم انجام.میده خیلییییی دردم.میگیره خودم راحتترم اینجا مرکز اوپلاسیون هستش ولی راحت نیسم

با کمک ایینه😐😂 حتی کمرم میذارم تنهایی ولی دیگ نگم براتون از خستگی😂

عجب دلی داری واقعا من  دست و پامو خودم میتونم بندازم ولی مرکزی و پشت میمیرم و زنده میشم همیشه اینارو میرم سالن اپیلاسیون

برای خوشبختی منو عشقم یه صلوات  
2790
2778
2791
2779
2792