2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من روی پام دستم تقریباً همه جای بدنم

سلام    من چند تا از انگشتام و قسمتی از کف دستم اگزما زده بود  این اواخر حتی بدجور خشک شده بود و انگشتام ورم کرده بود  حسابی هم زخم شده بود و خون میومد گاهی  دکتر رفتم  کلوبتازول داد و یه قرص  با یه پماد به اسم اورکس   یه امپول زیر پوستی هم برام زد   میتونم بگم اون امپوله فقط خوبم کرد  الان دستم خیلی خوب شده 

متاسفانه هم درمان قطعی نداره اگزما    اما من با اون امپول بهتر شدم   الان مراقبت میکنم تا باز نزنه 

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   
نه اون پماد دوره ای خوب میکنه باز برمیگرده اگزما منم زدم یع مدت خوب شد دوباره الان دچارش شدم باید خی ...

موقع ظرف شستن  اول دستکش نخی بپوش بعد دستکش ظرف شویی 

البته اگه دستت اگزما زده    موقع گرد گیری کردن هم دستک نخی بپوش  دستت به هیچ مواد شوینده نخوره   دستاتم با صابون گلیسیرینه بشور

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   
نگران نباش اما نمیدونم چرا برای من درست نمیشه ، یه روز خوب میشه دوباره فردا میبینی به جا دوباره اگزم ...

ممکنه از  صابونی که استفاده میکنی باشه 

منم‌اگزما دارم ارثی 

بعضی خوراکی ها تشدیدش میکنه حتی آب و هوا هم خیلی تاثیر داره

به هیچ عنوان نباید بدون دستکش کار کنم با کوچکترین تماس با مواد شوینده میزنه 

خلاصه که باید مدارا کرد

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
موقع ظرف شستن  اول دستکش نخی بپوش بعد دستکش ظرف شویی  البته اگه دستت اگزما زده   &nb ...

مرسی عزیزم .آره دستمه فقط دکترم گفت اینارو اگه بتونم رعایت کنم خوبه

💚خانوم گل72هرکی از من بدش میاد بگه منم ازش بدم بیاد باهم روراست باشیم بهتره😅 
مرسی عزیزم .آره دستمه فقط دکترم گفت اینارو اگه بتونم رعایت کنم خوبه

ایشالا خوب بشه دستت 

مراعات کن تا بهتر بشه 

ممکنه از  صابونی که استفاده میکنی باشه  منم‌اگزما دارم ارثی  بعضی خوراکی ها تشدیدش ...

درسته دقیقا !! مثلا سوسیس کالباس اگر بخورم چند ساعت بعدش جوش میزنه روی دستم و دوباره همون داستان اگزما !! خیلی کلافم کرده ، الان یکسال هست بدون دستکش دستشویی نمیرم اما خوب آدم خسته میشه دیگه و اینکه دکتر ۴ ، ۵ بار رفتم هیچ فایده ای نداشته ولی وقتی چشمم به اون جوش ها میفته خیلی عصبی میشم 

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 
درسته دقیقا !! مثلا سوسیس کالباس اگر بخورم چند ساعت بعدش جوش میزنه روی دستم و دوباره همون داستان اگز ...

دکتر به من دوتا کرم دست ساز داد که یکی صبح میزدم یکی شب

بعد شهرمون  عوض شد اگزما خیلی کمتر شد منم استفاده نکردم  اما مثلا اواخرفصل پاییز و بهار تشدید میشه

فقط دست کش های ۱ بار مصرف استفاده میکنم در همه چیز 

یه دوستی داشتم که داروخانه کار میکرد میگفت آب هر شهری هم با شهر دیگه متفاوته و باعث اگزما یا ریزش مو میشه و میگفت بیشترین مراجعین مشکل پوستی دارن

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست