2777
2789
یعنی با یه دیدن لک کوچیک امکان سقط باشه اخه همه چیزم اوکی بوده تو سونو سلامتمم یه حاملگی با روند خوب ...

به امید خدا بازم همه چیز اوکی خواهد بود و فرزندت سالم دنیا میاد. ولی تو علم پزشکی کمترین درصد هم باید جدی گرفت .کا از محکم کاری عیب نمیکنه.

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والا الان ۳هفته بود اصلا دیگه لکه بینی نداشتم امروز خیلی نشستم کمر درد گرفتم بعد لک دیدم یعنی میشه م ...

من اگه تو ماشین میشستم یا زیاد نشسته بودم لکه بینی زیاد داشتم اول نگران نباش دوم استراحت کن به پهلوی چپ سوما خیلی خم و راست نشو و از دستشویی فرنگی استفاده کن اینارو تا فردا که دکتر ویزیتت کنه انجام بده لکه بینی الزاما منجر به سقط نمیشه من تو هفته 34 دفع بافت داشتم که تاچند روز مثل زنی بودم که زایمان کرده نترس به این راحتیا بچه نمیفته توکل بخدا ولی پیش دکتر برو

من اگه تو ماشین میشستم یا زیاد نشسته بودم لکه بینی زیاد داشتم اول نگران نباش دوم استراحت کن به پهلوی ...

مرسیی عزیزمم خودم فکر میکنم یکم بی احتیاطی کردم باید استراحت کنم