2777
2789
عنوان

این خیانته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 80 پست
دو تا احتمال داره یا مرده یا هم اشتباه داده و قصدش مزاحمته الکی به شوهرت شک نکن

بهش شک ندارم شوهرم پلیس و تو یگان ویژه ست اندام و قیافش خیلی خوبه همیشه میگه دخترا تو خیابون چشمشون دنبالمه من خیلی میترسم خدانکرده بلغزه وگرنه اهل خیانت نیت

چون مردا هرزه ن 

من ک دیگه بود و نبودش وفادار بودن یا نبودنش هیچیییش برام فرقی نکرده ک.ون لقش

بره گم شه مرتیکه بیشعووور

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای استرس گرفتم

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
بهش شک ندارم شوهرم پلیس و تو یگان ویژه ست اندام و قیافش خیلی خوبه همیشه میگه دخترا تو خیابون چشمشون ...

بیخیال زیادی در این مورد نگران نباش باهاشم در این مورد حرف نزنی وقتی بهش اعتماد داری

چرا؟

خو میگی زنه ایجور پیام داده ،من یکمی استرسیم زوداسترس میگیرتم

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
همین امروز اکانت اینستاشو زدم اونم که این پیامو دیدم

آها به دلت بد راه نده ولی دوباره برو ببین پیامی میاد یا نه  برا خودت میگم که مطمئن شی ولی پیش شوهرت عادی باش و بهش محبت کن

عزیزم منم استرس دارم الان شوهرم رفته باشگاه نمیدونم اومد چطوری رفتار کنم

نچ به امیده خدا ک چیزی نی