من توی این سایت کلی ذکر یاد گرفتمممم و خیلیاشو گفتم خیلییییییییییی ولی نشده بحت قسمت و حکمت هم نیس اخه چیز خیلی کوچولویی هست البته برای مردم ولی واسه من خیلی مهمهههه چون کل زندگیمو گرفته میخوام اگر میشه یه لطفی بزام کنید که اگر بکنید من مدیونتونممممم اینکه هر کدومتون به یه نذری اعتقاد دارید میشه برام نذر یا ذکر بخونید این مشکل حل شه وقت زیادی ندارم ولی اگر انجام بدید زندگیمو نجات دادید ممنونم ازتون ایشالا همیشههههههههههه از ته دل بخندید
تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰
منم یه زمانی یه چیزایی از خدا میخواستم که خیلی واسم مهم بود همه هم میگفتن حکمتی هست قسمت نیست از درستشون عصبانی بودم ولی بعد از چندین سال شاید ده سال بعد خدارو شکر میکنم به اون آرزوهام نرسیدم...
نماز استغاثه حضرت فاطمه رو خوندی؟من ازش واسه یه کار غیرممکن نتیجه گرفتم و خدا آبرومو حفظ کرد
واست دعا میکنم عزیز
❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم 🌹 سپاسگذارم 🌹
اره ببین متلا میگیم اگر این ازدواج نشه یا کار نشه حکمت نیس من خودم به عین دیدم ولی این وتقعا واسه خدا کاری نداره و چیز خاصی نیس و به هیچ کس هم اسیبی نمیزنه
ممن.نم ازت عزیزم اره خوندم ولی وسطش پریود شدم میشه یه بار برام بخونی خیلی واجبه ازت ممنونم ایشالا عا ...
از قول دادن الکی خوشم نمیاد پس قول نمیدم نمیدونم وقت کنم یا نه ولی وقت کنم حتما میخونم برات😊
❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم 🌹 سپاسگذارم 🌹
نذری که هر موقع واسه خودتون میخونید حاجت میگیرید شاید باورتون نشه ولی این تاپیکو دارم با گریه مینویس ...
دعای چهل کلید به نیت شفاعت حضرت فاطمه،۱۰۰۱بار استغفرالله،۱۰۱بار لاحول ولا قوه الا بالله تلاوت سوره بقره اینجا هم یه خانمی یه تاپیکی داره به اسم هر مشکلی داری بیا راه حلش پیش خودمه تاپیک خوبیه و اینکه افرین مشخصه خیلی باایمان هستی وامیدوار به رحمت خداوند من امشب برات لاحول رو میگم انشالله مشکلت حل میشه عزیزم هرچی به صلاحته به خدا توکل کن🌷