2777
2789
عنوان

دوستای گلم میشه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2217 بازدید | 104 پست
نه نا امید نمیشم چون اگر خدا نخواد برگ از درخت نمیوفته ولی ممنونم ازت عزیزم عاقبت به خیر شی

من فقط به خدا امیدوارم توام همچیو بزار کنار و فقط خدا خدا قرار باشه چیزی بهت بده  هیچی عوضش نمیخواد همینجور میده

دخترم   تو نور دیده ای منی    
ممنونم عزیزم ایشالا نفست حق باشه عاقبت به خیر شی

فدات ❤❤

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه زمانی یه چیزایی از خدا میخواستم که خیلی واسم مهم بود همه هم میگفتن حکمتی هست قسمت نیست از درستشون عصبانی بودم   ولی بعد از چندین سال شاید ده سال بعد خدارو شکر میکنم به اون آرزوهام نرسیدم...

منم یه زمانی یه چیزایی از خدا میخواستم که خیلی واسم مهم بود همه هم میگفتن حکمتی هست قسمت نیست از درس ...

منم اولش این فکر رو کردم ولی بدش دیدم نه این چیزی نیس که بخواد حکمت شه

نماز استغاثه حضرت فاطمه رو خوندی؟من ازش واسه یه کار غیرممکن نتیجه گرفتم و خدا آبرومو حفظ کرد

واست دعا میکنم عزیز

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

نماز استغاثه حضرت فاطمه رو خوندی؟من ازش واسه یه کار غیرممکن نتیجه گرفتم و خدا آبرومو حفظ کرد واست د ...

ممن.نم ازت عزیزم اره خوندم ولی وسطش پریود شدم میشه یه بار برام بخونی خیلی واجبه ازت ممنونم ایشالا عاقبت به خیر شی

واقعا؟

اره  ببین متلا میگیم اگر این ازدواج  نشه یا کار نشه حکمت نیس من خودم به عین دیدم ولی این وتقعا واسه خدا کاری نداره و چیز خاصی نیس و به هیچ کس هم اسیبی نمیزنه

ممن.نم ازت عزیزم اره خوندم ولی وسطش پریود شدم میشه یه بار برام بخونی خیلی واجبه ازت ممنونم ایشالا عا ...

از قول دادن الکی خوشم نمیاد پس قول نمیدم نمیدونم وقت کنم یا نه ولی وقت کنم حتما میخونم برات😊

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

از قول دادن الکی خوشم نمیاد پس قول نمیدم نمیدونم وقت کنم یا نه ولی وقت کنم حتما میخونم برات😊

عاشقتم ایشالا همیشه برات خیر باشه بخونی که مدیونتممممممممممم عاقبت به خیر شی غزیزم

نذری که هر موقع واسه خودتون میخونید حاجت میگیرید شاید باورتون نشه ولی این تاپیکو دارم با گریه مینویس ...

دعای چهل کلید به نیت شفاعت حضرت فاطمه،۱۰۰۱بار استغفرالله،۱۰۱بار لاحول ولا قوه الا بالله تلاوت سوره بقره اینجا هم یه خانمی یه تاپیکی داره به اسم هر مشکلی داری بیا راه حلش پیش خودمه تاپیک خوبیه و اینکه افرین مشخصه خیلی باایمان هستی وامیدوار به رحمت خداوند من امشب برات لاحول رو میگم انشالله مشکلت حل میشه عزیزم هرچی به صلاحته به خدا توکل کن🌷

مدرس زبان فرانسه بصورت انلاين وتضمينى
دعای چهل کلید به نیت شفاعت حضرت فاطمه،۱۰۰۱بار استغفرالله،۱۰۱بار لاحول ولا قوه الا بالله تلاوت سوره ب ...

ممنونم ازت عزیزم اینارو هم میخونم توکل به خدا ایشلا عاقبت به خیر شی