2789
عنوان

شوهرم😔😔😔

318 بازدید | 18 پست

جدیدا میگه هر چی میخای بخری بزار با هم بریم یا مثلا میگم پول بده میگه ت ک هر چی بخای میخرم میخای چ کنی 

بابا منم خب یه وقت میخام ی چی برای خودم بخرم یا اصلا میخام برم خونه مامانم باید. پول آژانس داشته باشم میگه زنگ بزن بیاد دنبالت بابات یا داداشت

نمیشه اونا بیکار نیستن ک 

من هر وقت میرم خرید یه کمم بیشتر میگم برای خودم بر میدارم جدیدا ازم آمار میخاد گیر میده رو اعصابه نمیدونم چشه، کسی یادش داده و اینا نمیدونم واقعا 

فکر میکنه همه چی مفته 

با زبون خوش چجوری راضیش کنم

داره حالم ازش بهم میخوره 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از اول بد عائتش دادی لابد باید از اول یه پولی بابت خرج ماهانه خودت ازش میگرفتی

یه مدت بهم میداد الان میگه دیگه خرج خونه نمیرسه نمیتونم هم پول هر چی میخای بدم هم ی چی برای خودت 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

شوهر منم همینجوری... خداروشکر حقوق دارم...اما الکی یه حساب برتم باز کرده یه مقدار پول ریخته توش و همش میگه پولاتو بریز توش‌.. نمیذاره به پولای خودم دست بزنم

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
بگو اگه قراره اوضاع اینجور پیش بره میرم سرکار  یهو دیدی در نبودت من حالم بد شد و باید برم دکتر ...

میگه زنگ بزن مامانت اینا بیان بعد باهاشون حساب میکنم 

یه مدت بهم میداد الان میگه دیگه خرج خونه نمیرسه نمیتونم هم پول هر چی میخای بدم هم ی چی برای خودت&nbs ...

ولی واقعا اون پول ماهیانه رو نباید حذف میکرد تو مگه میشه بی خرج باشی نمیشه واسه خریدن یه دونه رژ بری ازش پول بگیری

بنظرم که یه روز بشین باهاش حرف بزن بگو هرچقدرم کم اما یه پولی به خودت بده

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت
اينسري ك رفتي خريد كني برو از مغازه هاي گرون خريد كن حساب دستش بياد يا كلي بچرخونش چيزي نخر

دلت خوشه برمیگرده همونجا میگه نخر گرونه یا نیاد غمبرک میزنه 

خب چندتا مغازه گرون ببر بگو همه جا قيمتش همينه

نترس ارزونا رو میشناسه، بعدشم میگه کلا نخر داری ک همونو بپوش

اینجوری نبود نمیدونم چشه

میگه فقط یه خودم برو منم اینجوری نمیتونم برای خودم یکم بردارم