2777
2789
عنوان

خیلی پریشونم 😔

440 بازدید | 25 پست

چند وقتیه خیلی ناامیدم دیشب خواب دیدم که عروس شدم و لباس عروس زیبایی با یه تاج سلطنتی روی سرم دارم از داماد فقط سایه شو حس میکردم اصلا خودشو نمیدیدم تو خیابون سوار ماشین بودیم  ماشین داماد خیلی گرون بود مدلش یادم نیست فقط یه حلقه بسیار زیبا و گرون قیمت دستم بود اصلا احساس خوشحالی نمیکردم همش ناراحت بودم تو تالار هم داماد با دوستانشون بودن و من اصلا باهاش نبودم بعد از تموم شدن عروسی دیگه دامادو ندیدم همش گریه میکردم و اطرافیانم میگفتن آروم باش پسرداییم میگفت مارو باش میگفتیم خانم پزشک میشن حالا شوهر کردن من بدتر زدم زیر گریه زن داییم سرش داد زدن بس کن مگه نمیبینی گفتم من میخام طلاق بگیرم مادربزرگم گفت حالا باهمدیگه صبحت کنید معلوم بود از فامیلای مادربزرگم بود و من عقد کرده بودم یعنی عروسی نبود ولی جشنم اندازه عروسی بود معلوم بود ازدواجم اجباریه همه چی مثه یه واقعیت بود بدون هیچ توقفی وقتی از خواب بیدار شدم فهمیدم خواب 

حالا که تعبیرشو میخونم نوشته مرگ من نزدیک من خواهم مرد 😔😔😔

نظر شما چیه ؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من اینقدر ازین خوابا دیدم ونمردم تازه یکبار یکی از اقوام تازه فوت شده اومد گفت تو به زودی میمیری والان ۱۰ سال ازش میگذره پس ناراحت نباش تعبیر نداره وغصهزنخور مرگ وزندگی دست خداست

نمیدونم به حس دلتنگی تو عمق وجودم خست یه غم همش دوس دارم گریه کنم ناامیدم دنبال آرامشم کاش دوباره برگردم به روزای قبلم یه دختر خوشحال اصلا دلیل ای ناراحتی و غم بزرگ نمیدونم ☹

خوابت از نوع خوابهای شیطانیه

چقدر اهمیت میدین به خواباتون وااااا

اگه اینجوری که تعبیر کردی اینجوری هم بهش فکر کنی بهش میرسی

خوب مجبوری اینشکلی فکر کنی 🤔

بابا شما خیلی بیکاری که پی خواباتو میگیری ول کنین به زندگیتون برسین 

من هر خوابی میبینم خودم برا خودم تعبیر خوب میکنم

میگن به هرچی فکر کنی همونجور میشه

الانم برو یه تعبیر دیگه براش کن

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
2790
2778
2791