2777
2789
عنوان

بیایین از تاپیک هایی که خیلی خنده دار بوده براتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 58 پست
خب خواسته زیادی فعال کنه محبت شوهرشو    

یکار کرده تااخر عمر هیچ دعاجادویی روش اثر نکنه🤣

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای باید کامنت ها رو میخوندی. انقد خندیده بودم دل درد شدم. یکی واقعا باور کرده بود ، هی میگفت این دی ...

خخخخخخ خندم بند نمیاد 😆😆😆😆

نخودکس

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
ی عزیزی شاشیده بود تو چایی شوهرش سحر و جادو باطل کنه🤣🤣ن یه قطره ،نه دوقطره ،نصف شاش نصف چای🤣🤣

جای شوهرش بودم یه لیوان روپر جیش ناب میکردم میریختم توحلقش تاازاین فکرا نکنه دیگه😄😄😄😄

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍
وای یه بار یکی تاپیک آیت الله نخودکی رو زده بود، به جای نخودکی اشتباهی نخودکس تایپ کرده بود. وای چه ...

جررررر🤣🤣🤣🤣

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop
ی عزیزی شاشیده بود تو چایی شوهرش سحر و جادو باطل کنه🤣🤣ن یه قطره ،نه دوقطره ،نصف شاش نصف چای🤣🤣

😂😂😂😂😂 وای خدا 

میشه خدا به منم یه نی نی سالم و صالح و خوشگل بدی اخه منم نی نی میخوام .. دعام کنین ممنون شوهرم عاشق بچس خودمم خیلی دوس دارم 
جای شوهرش بودم یه لیوان روپر جیش ناب میکردم میریختم توحلقش تاازاین فکرا نکنه دیگه😄😄😄😄

طفلی مرده گفته چرااین مزه ایه،گفت انگار کتری قوریمون خرابه 🤣🤣🤣گفتیم مگههههه چقد ریختییییی گفت نصف شاش نصف چای🤣🤣🤣

ینی انقدی خورده این قابلیتو داشته بیبی چک بذاری تو دهنش تست بزنی طفلک😢

😷😷😷😷😷😷😷

میشه واسه سلامتی مامانم و سالم بغل کردن بچم یه صلوات مهمونم کنی؟