2777
2789
عنوان

خدا از اونایی که سگ میچرخونن تو خیابون با خودشون نگذره...

| مشاهده متن کامل بحث + 2304 بازدید | 54 پست
سگا که همش در حال پارس نیستن که عزیزم سگ 2 کیلویی داریم که ترسیدن ازش نرمال نیست و اگر شخصی بترسه می ...

بله مردم این شهر قد سگاشون از خودشون بلندتره

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه نمیشی چی میگم ؟تو حرف مادرتو میفهمیدی این بچه ست 

بچه 2.5ساله متوجه حرف نمیشه؟

مشکلتون همینجاست عزیزم

روانشناس نگفت که از بدو تولد بچه متوجه حس و حال مادر میشه؟!شما از 7-8ماهگی با حرف میتونید به بچتون همه چی یاد بدید

متوجه میشه😊

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
هم شما بعنوان يك شهروند حق و حقوقى داريد هم  اون هايى كه حيوانات خانگى مثل سگ دارن خون هيچ ...

اضافه کنم همه ی مخلوقات خدا اجازه ی زندگی دارن این زمین هم مال همه هست به طور یکسان 

استارتر# خودت و بچت برین مریخ 😊سگ نبینین ی وقت 

متوجه نمیشی چی میگم ؟تو حرف مادرتو میفهمیدی این بچه ست  

من دارم از حس حرف میزنم...متوجه میشی چی میگم؟! وقتی بچه ت آرامش رو توی تو حس کنه ترسش میریزه...ولی وقتی با ترس بچه ت.... تو وحشت میکنی و به هول و ولا میوفتی بدتر میشه...برو جلو نازش کن بگو عزیزم ببین چه بامزه س ...به نظرم شما خودت حس تنفر و ترس داری از سگ

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
من نه سگ نگه میدارم که حرف شما بهم بر بخوره نه از سگا خوشم میاد ولی ادبیاتتون خیلی زشته نمیشه همه ...

سگاشونو نگه دارن تو خونشون کار نداریم وقتی میبرن بیرون تو معبر آدما نبرن تو طبیعت خاصی که مخصوصه براشون ببرن

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...

عزیزم هر چقدر هم که حرص بخوری فایده نداره.... شما حرص بخور اونا هم کار خودشونو میکنن ... به حرف شما که گوش نمیدم ... جامعه الان اینطوری شده دیگه.... کم کم باهاش کنار میای

اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!

واییییی منم گلاب ب روی همتون میشاشیدم ب خودم 

خودم نصف کردم ک شوهرم فروخت سگشو

از این دوبرمنا بود ک وحشتناکن،زبونشون دراز 😭😭😭😭 زیر قیمت داد رفت بسکه من می‌ترسیدم 

تورو قرآن دعا کنید من حاجت روا شم ،الهی هرچی از خدا میخوایید بده بهتون😭😭😭
من دارم از حس حرف میزنم...متوجه میشی چی میگم؟! وقتی بچه ت آرامش رو توی تو حس کنه ترسش میریزه...ولی و ...

برم به سگ دست بزنم؟؟؟؟؟؟😐😐😐😐