پسر من میترسه تا دوروز با لکنت میفته وقتی سگ میاد طرفش....
با سگاتون محشور بشید الهی
فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...
سگا که همش در حال پارس نیستن که عزیزم سگ 2 کیلویی داریم که ترسیدن ازش نرمال نیست و اگر شخصی بترسه می ...
بله مردم این شهر قد سگاشون از خودشون بلندتره
فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...
متوجه نمیشی چی میگم ؟تو حرف مادرتو میفهمیدی این بچه ست
بچه 2.5ساله متوجه حرف نمیشه؟
مشکلتون همینجاست عزیزم
روانشناس نگفت که از بدو تولد بچه متوجه حس و حال مادر میشه؟!شما از 7-8ماهگی با حرف میتونید به بچتون همه چی یاد بدید
متوجه میشه😊
ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقهبندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم. پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
متوجه نمیشی چی میگم ؟تو حرف مادرتو میفهمیدی این بچه ست
من دارم از حس حرف میزنم...متوجه میشی چی میگم؟! وقتی بچه ت آرامش رو توی تو حس کنه ترسش میریزه...ولی وقتی با ترس بچه ت.... تو وحشت میکنی و به هول و ولا میوفتی بدتر میشه...برو جلو نازش کن بگو عزیزم ببین چه بامزه س ...به نظرم شما خودت حس تنفر و ترس داری از سگ
من نه سگ نگه میدارم که حرف شما بهم بر بخوره نه از سگا خوشم میاد ولی ادبیاتتون خیلی زشته نمیشه همه ...
سگاشونو نگه دارن تو خونشون کار نداریم وقتی میبرن بیرون تو معبر آدما نبرن تو طبیعت خاصی که مخصوصه براشون ببرن
عزیزم هر چقدر هم که حرص بخوری فایده نداره.... شما حرص بخور اونا هم کار خودشونو میکنن ... به حرف شما که گوش نمیدم ... جامعه الان اینطوری شده دیگه.... کم کم باهاش کنار میای
اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!
من دارم از حس حرف میزنم...متوجه میشی چی میگم؟! وقتی بچه ت آرامش رو توی تو حس کنه ترسش میریزه...ولی و ...
برم به سگ دست بزنم؟؟؟؟؟؟😐😐😐😐