2777
2789
گفت تو دوتا بخت داری تو طالعت

خخخخ بمنم ی زمان ازاین حرفامیزدن.اخرین بارم گف سه بار عقد میکنی این حرفا چیه اخه.هرچن ی عقدم ب طلاق رسید ولی خو دلیل نمیش باقیش پیش بیاد بگم اره اون درست گفته

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داشتم

بعداز سقطم غسل نکردم

چله افتاد بهم

خیلییی اذییتم میکرد

هرروز یه درد و مرض داشتم

میخواستم باردار بشم نمیشد همش به بن بست میخوردم

رفتم پیش یه سیدی بهم دعا داد خداروشکر راحت شدم دیگه خبری ازش نشد

باردارم شدم

ولی این همزاده من بیشرف بود خیلی به بدنم دست میزد تو خوابا

بعد خوابایی ک من میدیدم مامانمم دقیقاااا همونارو میدید 

خیلی بد بود اه

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
من داشتم بعداز سقطم غسل نکردم چله افتاد بهم خیلییی اذییتم میکرد هرروز یه درد و مرض داشتم میخواس ...

😢😢😢😱😱😱

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
من داشتم بعداز سقطم غسل نکردم چله افتاد بهم خیلییی اذییتم میکرد هرروز یه درد و مرض داشتم میخواس ...

عزیزم چه دعایی بهتون دادن،من هم دارم وعین شما به کل بدنم دست میزنن و بیشتر قسمتای بدنم  انگار سوزن سوزن میشه ی سیدی بهم گفتن که همزاد دارم ولی خب دعاشون زیاد اثر نکرد اینا کل مراسمای خواستگاری من و بهم میزنن به سختی کارام انجام میشه که دلیلش و گفتن از اوناست و خیلی بدجنس هستن میشه لطفا بگید چجوری دفعش کردید؟

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"
عزیزم چه دعایی بهتون دادن،من هم دارم وعین شما به کل بدنم دست میزنن و بیشتر قسمتای بدنم  انگار س ...

عزیزم من ک دعارو ندیدم چیه

تو کاغذ بود

سوزوندمش

نمیدونم چی بود

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
عزیزم من ک دعارو ندیدم چیه تو کاغذ بود سوزوندمش نمیدونم چی بود

اهان مرسی عزیزم دیگه بعدش اوکی شد اصلا پیشت نیامدن اخه میگن که دور میشن ولی از بین نمیرن دیگه اذیتت نکردن؟

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"
اهان مرسی عزیزم دیگه بعدش اوکی شد اصلا پیشت نیامدن اخه میگن که دور میشن ولی از بین نمیرن دیگه اذیتت ...

نه عزیزم خداروشکر ولم کرد

شماره تلفنی ازشون داری عزیزم؟

بله اما خیلی باید زنگ بزنی تا جواب بده