2777
2789
😆منتطرن تاپیک بزنیم بترکوننش

ی حرفایی رو نمیشه زد بهشون بگو  موقعی که ایران دست ما لرا بود به زن خوندارم حقوق میدادن  اوج اقتدار ایران بود الان به کجا داریم میریم😕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لر یه اصلیت اصیله

لر بودن افتخاره

لرستان تو جنگ تحمیلی ۴۶۰۰شهید داد تا ایران بماند خییییلب از شخصیت های اصیل لر بودن

بابا طاهر لر بود بهنام لر بود

تمام قومیت ها محترمند این فاصله که بین قومیت ها میندازن همش نقشه و نیرنگه

💖
شهید برای،،کشور رفت نه قوم برای اسلام 

عزیزم شمایی ک اطلاعتی نداریداظهارنظرنفرماییدمن منظورم جنگ ایران وعراق نیست منظورم جنگ داخلی بودک چن سال پیش کوردستان ادعای خودمختاری کردن وگفتن کردستان باییه کشورجدابشه سه حزب خبات کومله ودموکرات وتشکیل دادن خیلیاازنظامیاسراین جنگ شهیدسدن متاسفانه همین هموطنای کوردزبان خودمون بودن بانظام درافتادن وفقط سرمیبریدن اطلاعات ندارین ی سرچ کنیدخانواده نظامیاک تواین جنگ شهیددادن خبردارن کوردستان متحدشدن وخیلی ازهموطن هامولروترک وعرب ولک وفارس وهمه سهیددادن تواین جنگ

تواین بازارداغ ادم فروشی دل ساده ی ماچند؟
عزیزم شمایی ک اطلاعتی نداریداظهارنظرنفرماییدمن منظورم جنگ ایران وعراق نیست منظورم جنگ داخلی بودک چن ...

چه ربطی داشت اصلا بحث جنگ داخلی نبود،،، ی کاربر گفت،،، کردها ادعای کشور مستقل میکنن یکی گغت از کی تا حالا، تو گفتی از وقتی شهید داددن،،،،، ربطش ب این قضیه چیه الان،،،،،،،،

چه ربطی داشت اصلا بحث جنگ داخلی نبود،،، ی کاربر گفت،،، کردها ادعای کشور مستقل میکنن یکی گغت از کی تا ...

واااااابخون بعدنظربده من گفتم کوردادعای کشورمستقل کردی بکی گفته ازکی تاحالامنم گتم اره باباکلی شهیددادیم

تواین بازارداغ ادم فروشی دل ساده ی ماچند؟