2777
2789
عنوان

امشب تولدمه

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 26 پست
مبارک باشه عزیزم چرا یادش افتادی

میدونی خیلی عاشقم بود ...خیلی ..اما یهو رفت ...واقعا یهو ..که حتی دوستشم سراغش رو از من گرفت ..گفت چرا یهو غیب شد ..خبری ازش داری ؟

تا اینکه شب تولدش دیدم یه اهنگی که همیشه واسم میخوند رو برام فرستاده و گفت دلم خیلی برات تنگه ...

بعدش دیدمش ..گفت فقط بزار نگات کنم ..خیلی بامعرفتی ..بعدش دیگه کلا ناپدید شد  ...

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂
تولدت مبارک عزیزم😍😍😍😍 چرا یادش میفتی ؟ روز تولدت با هم خاطره داشتین؟

نه ..بعد مدت ها روز تولد خودش ...پیام داد ...میگفت تولد امسالت این کافه رو رزرو میکنم ...هرکار برات بکنم کم 😔😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی خیلی عاشقم بود ...خیلی ..اما یهو رفت ...واقعا یهو ..که حتی دوستشم سراغش رو از من گرفت ..گفت چ ...

وای چقد سخت عزیزم حق داری کاش حداقل میگفت دلیلشو

یاده اهنگ بهزاد پکس افتادم مجرد ک بودم با یکی مجازی بودم خیلی همو دوس داشتیم اهنگ شب تولدبهزاد پکسو فرستاد واسه تولدش گاهی یادش میفتم 

وای چقد سخت عزیزم حق داری کاش حداقل میگفت دلیلشو یاده اهنگ بهزاد پکس افتادم مجرد ک بودم با یکی مجاز ...

اخرین بار یک ماه قبل پیام داد ...گفتم چی میخواهی از جونم؟؟ گفت دلم میخواد بمیرم ...گفتم چی شده ؟؟؟گفت تا تصویری جوابم رو ندی هیچی نمیگم .....

التماس کرد ...نصف شب تصویری زنگ زد ..اما هیچی نگفت ..فقط گفت بزار نگات کنم ...

بعدش گفت خیلی دوستت دارم ...بعدش قطع کرد ...

خارج کشوره ..ایران نیست ...

وای چقد سخت عزیزم حق داری کاش حداقل میگفت دلیلشو یاده اهنگ بهزاد پکس افتادم مجرد ک بودم با یکی مجاز ...

کاش کاش دلیلش رو میدونستم ...

دوستش پیام داد گفت اولین بار بود میدیدم با یه دختر در ارتباطه و انقدر عاشقشه و دوستش داره ....

جواب منم نمیده ....از وقتی از تو جدا شد رفته آلمان ..خبر منم نمیگیره ..اصلا پیامامم سین نمیکنه ...

رفت و منو با یه علامت سوال تنها گذاشت😔😔😔

ازش نپرسیدی چی شده 

دارم برای یکی از بچه ها تعریف میکنم عزیزم ..دوتا پست بالاتره بخوت ..من مغزم قد نمیدا 😔😔

ازش نپرسیدی چی شده 

اونم نمیدونست ...تازه دوستش پیام داده بود خبرش رو از من بگیره ...گفت اگه دلت گرفته ببرمت اون کافه ...گفتم نه ..اون که رفت تو هم برو ...😔😔

اونم نمیدونست ...تازه دوستش پیام داده بود خبرش رو از من بگیره ...گفت اگه دلت گرفته ببرمت اون کافه .. ...

منم دلم گرفته اهنگ ارون افشار رو گوش میدم و گریه میکنم (دلشوره)

پُر از هزاران حرف نگفتهِ اما محکُوم بهِ سکُوت!