2777
2789
عنوان

دل بی قرار...

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 93 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 5تا میخونم انشاالله گره از همه کاراتون باز بشه. بچه ها کارتون هرجا گیر کرد این ذکر رو بگید.اللهم ...

ممنوووون  عزیزم باب ذکر...خودت ساداتی ابجی تا حایی وه یادمه کم حافظه شدم😑😑 دعای خودت کلی برامون با ارزشه

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
@رویای_پرواز     @مریم17خانومی     @میترا87     @nans   ...

ایشالا هرکی هر مشکلی داره رفع بشه بحق این ماه❤

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
الهی قربونت برم شرمنده ام کردی ببخشید اگر اونجور که لایقته نمیتونم ازت تشکر کنم مممنون از همه شما ...

دشمن شرمنده عزیزم 

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
سلام عزیزان چهل توحید هدیه به امام زمان (عج) ان شاءالله صاحب الزمان براشون دعا کنند التماس دعا

حاجتت روا عزیزم 😍😘😘

من 20تا میخونم انشالله دل ناشادش شاد گردد

سلام مامان بزرگ جونم خوب هستین؟دلم خیلی گرفته میشه امروز تو دعاهاتون منم دعا کنید؟یه حاجت دارم که قراره تا 4شنبه خبرش رو بهم بدن دعا کنید تو رو خدا خوش خبر باشم براتون

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
عزیزم من 10تا میخونم

حاجتت روا گلم

ممنوووون  عزیزم باب ذکر...خودت ساداتی ابجی تا حایی وه یادمه کم حافظه شدم😑😑 دعای خودت کلی برام ...

قربونت برم عزیز دلم خواهر گلم همیشه دعاگوت هستم.بله من و همسرم هر دو این افتخار رو داریم اگه لایق باشم همتون رو دعا میکنم 

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
قربونت برم عزیز دلم خواهر گلم همیشه دعاگوت هستم.بله من و همسرم هر دو این افتخار رو داریم اگه لایق با ...

پس خیلیییی دعام کن ابجی که بدجور داغونم😚به دعاهاتون سرپام