تی_تی2 مدیر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 عنوان کجایین😭😍 | مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 29 پست کی فصلتون میرسه اخهههههههه😍😍😍😍😍 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰 1398/07/06 | 15:26 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 سلام نكن أينجا خيليا حامله هستن دلشون ميخواد ببخشید اجی😚خودمم باردارم گفتم همدردام بیان سبک بشیم😅 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 😟😖😖من قیافم اینجوری میشه فقط شیرینی دوس دارم🤣🤣🤣 😅😅😅 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
_اسما_ عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 4624 چاقاله و الوچه😍😍 وای سربارداری اولم بدجورهوس کرده بودم شوهرم زمینوزمانوبهم ریخت پیدانکردکه نکرداخرش مادرشوهرم گفت من نگه داشتم شوهرم رفت اوردای چسبید😋 وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 وای سربارداری اولم بدجورهوس کرده بودم شوهرم زمینوزمانوبهم ریخت پیدانکردکه نکرداخرش مادرشوهرم گفت من ... نوشششش جونتمن شیش ماه باید صبر کنم😁 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
گل_گلدونه2000 عضویت: 1395/04/15 تعداد پست: 10445 عزیزم یه کوچولو هم اشکال داره؟ اره کلا نمک نباید بخورم منع مصرف دارم دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
_اسما_ عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 4624 نوشششش جونت من شیش ماه باید صبر کنم😁 من الانم ویارندارم ولی دوس دارم منتظرم عیدبیاد وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 من الانم ویارندارم ولی دوس دارم منتظرم عیدبیاد الوچه باید چهار فصل میشدبا خدا یه گفتگویی داشته باشیم😅 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 دلممممممممم خواست عزیزم😚😚ببخشید ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
صبورجان عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 21 عزیزم😚😚 ببخشید سلام تی تی جان خوبیالان متوجه شدم مبارکه به سلامتی🌹🌹
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 تی تی جان چه طوری میتونم تو خصوصی باهات حرف بزنم من درخواست دوستیتو قبول کردم گلم الان پیام میدم بهت. ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰