2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دوبار عمل کردم عزیزم.  این کمه؟  من خودم امروز از چشمام ترسیدم.

هزینش زیاده؟بخدا انحرافش زیاد نیس ولی یبار دیگ عملشی کامل درست میشه،مادرزادیه یاچی؟

بادامتلخ سابقم 😏صدبارم بترکم بازمیام چشت دراد اره باخودتم 😒(خدابخواد ان شإالله تیکرعروسیمه  )
ممنون عزیزم.  همه میگن لب و بینی خوشگلی داری قدم170 وزنم60 کیلو همه میگن باربیم ولی چشمام ریده ...

عزیزم اونم درست میشه اره مشخص بودخوشکلی

بادامتلخ سابقم 😏صدبارم بترکم بازمیام چشت دراد اره باخودتم 😒(خدابخواد ان شإالله تیکرعروسیمه  )
هزینش زیاده؟بخدا انحرافش زیاد نیس ولی یبار دیگ عملشی کامل درست میشه،مادرزادیه یاچی؟

مادرزادیه عزیزم. 

بهترین دکتر تو تهران گفت من واسه دفعه سوم دست نمیزنم ریسکه گفت چشمت توانایی عمل رو نداره.

کم بینایی شدید هم دارم. 

تو لطف داری عزیزم.  ولی مهم ترین عضو صورت چشم هست.  همه بخاطر چشمم ازم فرار میکنن.

همه غلط میکنن ولی من دهن دماغ کوچولوبیشتردوس دارم ببین ما فامیلمون قراربود بچشوببره فارابی اگ اون خوب شد ادرس و اسم دکترو میگیرم بهت میدم

همه غلط میکنن ولی من دهن دماغ کوچولوبیشتردوس دارم ببین ما فامیلمون قراربود بچشوببره فارابی اگ اون خو ...

ممنون عزیزم لطف میکنی ولی بچه فرق میکنه با بزرگسال. 

من نور رفتم ناامیدم کردن. 

ممنون عزیزم لطف میکنی ولی بچه فرق میکنه با بزرگسال.  من نور رفتم ناامیدم کردن.

نور کجاس تهرانی دیگ؟

نه عزیزم شمالم.  تهران کلینیک نور اومدم.

نورو نمیدونم ولی فارابی چشم معروفه