2777
2789
عنوان

پرمویی+خجالت

| مشاهده متن کامل بحث + 9732 بازدید | 59 پست
من دور سینه وسط سینه پایین ناف روی ران زیر چانه_  روی گلو چند تا _مو زائد مردانه (ضخیم و مشکی و ...

منم مثل توعم  دقیقا اینجاها دارم  ....

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پرمو باشه؟    

نه عزیزم بین میلیونها ادم شاید یکی هو موناش مردونه باشه که دیر حامله بشه اونم با دارو رفع میشه نترس . من دخترا برادرم همشون مثله مردا مو دارن ب مادرشون بردن . هر کدوم بچه دارن . 

نه عزیزم بین میلیونها ادم شاید یکی هو موناش مردونه باشه که دیر حامله بشه اونم با دارو رفع میشه نترس ...

وای خداراشکر من خیلی میترسم.

صدام که میزنی اسمم چقدر قشنگ تره💏❤خدایا بی نهایت شکرت❤
اصلن اینطور نیست که تیغ زیاد کنه مورو از لحاظ علمی هم درست نیست این موضوع من خودم پشت لب و صورتمو ...

خوب . گلم .بدنه و سیستمه بدنیه هر کسی فرق میکنه بله ،منم با تیغ میزنم صورتما کمترم شده ولی چون خودم ارایشگاه داشتم میدونم ک بعضی خانما بدنشون ب تیغ تحریک میشه ب پر مویی و ضخیم شدن برمیگرده ب هورموناشون .