سلام خانم ها.من طبق پریودی 37 هفته هستم و طبق سونو 38 هفته.دکتر بهم گفت خیلی گیج کننده هست که از اول بارداریت تاالان تو تمام سونو هات از تاریخ اخرین پریودی یه هفته جلوتری.
بااین شرایط به نظرتون اگر بچه این هفته دنیا بیاد بهتره یا بیشتر بمونه؟
گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
وای خدا عالییییی بود گلم.خدا حفظش کنه برات. من هفته 36 رفتم سونو گفت 3200
فداتشم❤❤❤ولی دکترت خیلی گیج میزنه یه هفته اختلاف پریودی با سونو اونقدر مهم نیست هر موقع ۳۸ هفته شدی برو سز کن وزن بچتم عالیه تا بدنیا بیاد میشه ۳۳۰۰اینا
فداتشم❤❤❤ولی دکترت خیلی گیج میزنه یه هفته اختلاف پریودی با سونو اونقدر مهم نیست هر موقع ۳۸ هفته شدی ...
نه زیاد پیگیر نشد فقط دوبار ازم پرسید گفتم نه به تاریخ پریودیم اطمینان دارم گفت این هفته بیا بهت تاریخ زایمان بدم.ان شاءالله.نی نی تپل مپل خییییییلی دوست دارم.
البته اول سلامتیش برام مهمه😍
گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
ایشالا به سلامتی زایمان کنی و نی نی نازت بیاد بغلت❤❤❤🤩🤩فقط اگه سز میکنی از من بهت نصیحت بی حشی نکن ...
ممنون گلم❤🌹
دکترم میگه من به هیچ عنوان بیهوشی نمیکنم.دوتا خاله هام پیشش زایمان کردن هردو بی حسی شدن اما خداروشکر چون خیلی رعایت کردن دچار کمردرد و مشکل نشدن.ان شاءالله منم نشم.