2777
2789
عنوان

بی عنوان

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 75 پست

یه مدت ...مثلن حدود ی سال پیش.‌ یه اقا بود الان کاربرش یادم نیس..هر روز تاپیک میزد جملات و داستانای جالب می زاشت... منم چون صبحا... گوش مدیر ناشنواد بادد... از سرکار می اومدم نی نی سایت هر روز می دیدم تاپیکاشو..‌ چند بار ریپلای کردم و .. دیگه اشنا بودم براش یهوییی بعد از ی مدت کوتاعی اطلاعات کاربریشو برام قطع دسترسی کرد !!! 

گفتم یاخدا خوبه خصوصیش حرفی نزدم خخخخخ اقایون سایتم خوددرگیری پیدا کردن...خخخخ 

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خودت بگو  بلکه قسمت شد دوست مجازی عالی شدیم ان شاءالله

عزیزمممم

منم شاغلم.کارم سر و کارداشتن با ارقامه و سازگار با روحیه ی زنونه نیس بنظرم ولی خب اینم ب هر حال کار منه.

دوتا فسقلم دارم

کاربریمم برا دوست و اشنا ! اینجا لو رفته برا همین مشخصاتمو میدم ولی ب هر حال مراقبم چیزی نگممممم ... شکلک چشمک هههه

چطوری اینکارو کرده؟

به نینی یار گفته بود

خودم از نی نی یار پرسیدم همچی جوابی داد

حالا یادم نیس و دقیق نمی دونم ک فقط برا من اطلاعاتشو بست یا کلن برا همه ی کاربرا

چطوری اینکارو کرده؟

ولی اون کنجکاوی دیدن البوم وقیحو منم داشتماااا خخخخ از بس هم همه گفتن ما ها رو بیشتر کنجکاو کردن... خوب براش تبلیغ کردن کاربرا با همین حرفا ک زدن

از خودت بگو  بلکه قسمت شد دوست مجازی عالی شدیم ان شاءالله

منکه از خدامه و افتخاری ه برام

من سر هر دو بارداریم اینجا تو تاپیکای مربوطه دوستایی ناااب پیدا کردم ک همگی باهم ازینجا کوچ کردیم و رفتیم فضایهای مختلف مجازی

عزیزمممم منم شاغلم.کارم سر و کارداشتن با ارقامه و سازگار با روحیه ی زنونه نیس بنظرم ولی خب اینم ...

عزیزم موفق باشی و خدا قوت 

هم بابت کار ببرون هم سرو کله زدن با بچه هات 

شبت خوش لبت خندان 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
عزیزم موفق باشی و خدا قوت  هم بابت کار ببرون هم سرو کله زدن با بچه هات  شبت خوش لبت خندا ...

همچنین گلم

شما هم همچنین

بله یک عده از کاربران مثل در و گوهر نایاب هستند  منم خیلی هااآا رو اینجا دوست دارم ولی کلا چرا ...

البته خب بحث اعتمادم هست دیگه ... 

ولی اون کنجکاوی دیدن البوم وقیحو منم داشتماااا خخخخ از بس هم همه گفتن ما ها رو بیشتر کنجکاو کردن... ...

اون لحظه فقط به این فکر کردم من دوست داشتم ببینم بقیه هم کنجکاو بودن حتما

حالا لینکو گزاشتم همه رفتن دیدنا ولی یهو کل سایت ریختن نصیحت کنن که نباید میزاشتم لینک.😂😂

خدایا شکرت🤲🍃
اون لحظه فقط به این فکر کردم من دوست داشتم ببینم بقیه هم کنجکاو بودن حتما حالا لینکو گزاشتم همه رفت ...

اره خب خیلی کار بدی بوده چرا گذاشتی؟؟؟؟عکس خواهر خودتم توش بود اینکارو می کردی؟ نکنه با وقیح یه کاربرید اصن!!!

خخخخ حالا لینک نداری منم ببینم ههههه

اره خب خیلی کار بدی بوده چرا گذاشتی؟؟؟؟عکس خواهر خودتم توش بود اینکارو می کردی؟ نکنه با وقیح یه کارب ...

ولی واقعن فضا هم همینه هاااا 

اره خب خیلی کار بدی بوده چرا گذاشتی؟؟؟؟عکس خواهر خودتم توش بود اینکارو می کردی؟ نکنه با وقیح یه کارب ...

😂😂

ای وای اونام دقیقا همینا رو گفتن

نه دیگه بستن همون موقع

خدایا شکرت🤲🍃