2777
2789
بستگی داره به مدت زمان دوستی بوسه برایه ۱ ماه بعد دوستیه البته بعد از حداقل ۲ میلیون خرج تو کدوم ...

😲😲مگه گرو کشیه!!! 

اگه محکم نیستی، سخته که در این دنیا زنده بمونی، و اگر مهربان نیستی شایسته زنده موندن نیستی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا؟؟

میدونه چیه بوسه و بغل و این چیزا باعث وابستگی میشه چشم آدمو میبنده باعث میشه آدم چشم بسته عاشق و وابسته بشه،گناهش که به جای خود خیلی از این ازدواج هایی که ختم به طلاق میشه دلیلش همین وابستگیه بعد عقد تازه همه چی براشون عادی اگه سعی کنید دوستیتون بدون تماس جنسی باشه خیلی بهتر میشه طرفتوبشناسی

خدایا مسافر 
میدونه چیه بوسه و بغل و این چیزا باعث وابستگی میشه چشم آدمو میبنده باعث میشه آدم چشم بسته عاشق و واب ...

نمیدونم والا‌ امروز رفتم توفکر پیش خودم میگم اصن کار درستی میکنم ک بخاطر دوس داشتنش میزارم‌ببوسه منو

مگ همه چی ب خرجه؟ من تو مرحله ی دیونگی ام واقعا عاشقشم الان۸ماهه باهمیم

چی بگم هر جور راحتی

نظر خواستی

نظر دادم

بچه ها باردار نیستم برای رسیدن به آرزوهامه صلوات لطفا.دوست دارم با عشقم ازدواج کنم و پزشکی قبول بشم

کاملا تصمیم شخصیه. باید خودت تصمیم بگیری هیچ کس توی جای تو و موقعیتت نیست. خودت تصمیم بگیر که چه کاری درسته چی غلط 

ارزشت با بوس دادن کم نمیشه با بوس ندادن هم نمیتونی نگهش داری😁

اگه محکم نیستی، سخته که در این دنیا زنده بمونی، و اگر مهربان نیستی شایسته زنده موندن نیستی

کاملا تصمیم شخصیه. باید خودت تصمیم بگیری هیچ کس توی جای تو و موقعیتت نیست. خودت تصمیم بگیر که چه کار ...

دل من میگ ببوسش بزار ببوست ولی عقلم میگع اگ فردا رف پشت سرت حرف زد چی؟؟ خب ادم میترسه پشتش حرف بزنه من ک دوسش دارم هیچوقنم ازش کاری ندیدم ولی عقلم میگ نمیدونم چکا کنم

نمیدونم والا‌ امروز رفتم توفکر پیش خودم میگم اصن کار درستی میکنم ک بخاطر دوس داشتنش میزارم‌ببوسه منو

حالا که اجازه بوس رو دادی توروخدا اجازه نده بیشتر بشه واسه رابطه تون حدومرز تعیین کن اگه قصدتون ازدواجه سعی کن تمرکزت  روشناخت بیشترش باشه یه وقت خدایی نکرده مثل اون دختره نشه که با التماس کمک میخواست از دوس پسرش حامله شده بود😒😒😒

خدایا مسافر 
حالا که اجازه بوس رو دادی توروخدا اجازه نده بیشتر بشه واسه رابطه تون حدومرز تعیین کن اگه قصدتون ازدو ...

اوعه حامله چیه هم این پسره هم من خانواده هامون شبی همه اونقدام اوپن نیستیم والا