2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجای کاری من عمم بیرون بودیم به عروسش گفت گل قدیمی وحیدو ببین((دوس دختر قدیمی پسرعمم))

خدا عمتو بکشه ک عروسش چقد بدبخته خیر نبینه

البته بدت نیاد از زبون عروسش گفتم

عروسش چی گف مث من بی زبون بود

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
خودم فهمیدم گفته دوست دخترشه زیاد حرفای جاری تو جدی نیگیر برادر شوهرت شغلش چیه و وضعیت مالی کدومتون ...

وضع ما بهتره

اما حرف جاریمم بی ربط نیست به رفتارهای سرد شوهرم

خیلی بیکاری

یجا میگی جاریت تیییپ زده درحالی ک پول لباسشو خرجشو شوهرت میده ب شوهرش 

یجا شرکت دارین

یجا از نداریه شوهرت میخوای طلاق# بگیری

دروغگووو_دروغ_نگووو#   

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
خدا عمتو بکشه ک عروسش چقد بدبخته خیر نبینه البته بدت نیاد از زبون عروسش گفتم عروسش چی گف مث من بی ...

عروسش دخترخالمه😅

هیچی دیگه لبخند زد ولی بعدا به من میگفت بغضش گرفته

خدایا !خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم؛جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه،در خاطرشان بماند..🌱🕊🤍

توجه کردی همش تادیک درمورد جاریت میزنی.بکش بیرون ازش چراانقد برات مهمه خیلی بزرگش میکنی

اغااااا منظورم از بنگ(بنگ بنگ تفنگه) اهل دلا اشتباه نگیرید😁 یاشایدم بگیرید🤭🍀🍀🍀🍀🍃🍃🍃
وضع ما بهتره اما حرف جاریمم بی ربط نیست به رفتارهای سرد شوهرم

اگه فک میکنی حرف جاریت درسته سعی کن بیشتر به شوهرت توجه کن و دلبری بیشتر اصلا میدونو برا کسی دیگه خالی نکن اگه دوسش داری گلمممم

عروسش دخترخالمه😅 هیچی دیگه لبخند زد ولی بعدا به من میگفت بغضش گرفته

پس خدا زبون عمتو قطع کنه ک انقد بیشوره

مادرشوهر منم بعضی وقتا دخترعمو شوهرمو میزد تو سرم ک چی 

دختره ۳ دفه شوهر کرده ها

اصلا فرصت نمیداده کسی بره خاستگاریش

منم هی میگم مگ زورت کردن بیای منو بگیری خب میرفتی میگرفتیش بدبخت

بازم از رو نمیرن ک نمیرن خجالتم نمیکشن

الان به ساله شوهر کرده بدبخت 

بخدا اگ طلاق بگیره اینا میرن میگیرنش

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
پس خدا زبون عمتو قطع کنه ک انقد بیشوره مادرشوهر منم بعضی وقتا دخترعمو شوهرمو میزد تو سرم ک چی  ...

وای یعنی چی

پسرعمم خودش دخترخالمو دید عاشقش شد حالا قبلا یکی دوبار این دختر حرف زده عمم ول کن نیس

خدایا !خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم؛جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه،در خاطرشان بماند..🌱🕊🤍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز