2777
2789
ربطی به زندگی نداره  مگه زن ی اشیا هست ک در مقابلش بهایی پرداخت کنه مرد ؟  اصلا بگه کل د ...

اونا که میزارن اجرا دارن حقشو مطالبه میکنن. هم شرع هم قانون گفته زن هروقت بخواد میتونه مهرشو مطالبه کنه حتی اگه زن فاسدی باشه. اون شوهره اگه ادم باشه به حقی که زنش داده احترام میزاره با زبون خوش میده یا اگه نداره قول الکی نمیده. بحث بها نیس بحث حقه. چی رو به چی وصل میکنین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اونا که میزارن اجرا دارن حقشو مطالبه میکنن. هم شرع هم قانون گفته زن هروقت بخواد میتونه مهرشو مطالبه ...

ادمایی مثل تو باعث شدن الان تموم مردا مهریه زیاد قبول نمیکنن

میگن فردا میاد میگه بده چجوری بدم 

کم هم ک میگن خانواده دختر قبول نمیکنه 

اول اطلاعات داشته باش بعدا حرف بزن

عزیزم در واقع تو مهریه ای نداری اصلا بشه ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰ سکه ولی عندالستطاعه یعنی هیچی نداری  مرد م ...

پدرشوهرم اینجوری گفت 😒😒

از اول هم اسم مهریه می اومد یجوری میشد حالم، چرا مال من مثل بقیه عندالمطالبه نیست 😔

گفتم که زیاد و کمش واسم مهم نیست، اما اینکه عندالاستطاعه هست بدم میاد😔

بگو مهریمو به عندالامطالبه تغیر بده

از حق طلاق خوشم نمیاد.

اصلا چرا باید به ذهنت بیاریش.که بخوای حقشم بگیری.به خوشیت فک کن نه به حق طلاق.انشالله همیشه باهم باشین نیازی به این حقم نباش

😍 خدا جونم شکرت به خاطر کنجدی که بهم دادی.خودت مواظب تو دلیم باش 😍
ادمایی مثل تو باعث شدن الان تموم مردا مهریه زیاد قبول نمیکنن میگن فردا میاد میگه بده چجوری بدم  ...

شما برو قانون مملکتتو بشناس فردا با همین قانون میخوای ازدواج کنی. خواستی موقع عقدت یه چیزیم دستی به شوهرت بده که یهوقت پشیمون نشه. تا کم میارید شروع میکنید چرت گفتن. حرفی نداری بهتره ساکت بمونی

شما برو قانون مملکتتو بشناس فردا با همین قانون میخوای ازدواج کنی. خواستی موقع عقدت یه چیزیم دستی به ...

زیاد حرف نزن اولا شما ها باعث خرابی شدین 

الان تموم مردا به خواطر مهریه ازدواج نمیکنن

چون مثل شما ها چشمشون و ترسونده 

همه ی زندان شده طلب مهریه 

کسی ک به فکر زندگی کردن باشه براش مهم نیست 

در ضمن اگر روزی اتفاقی هم بیوفته ک نتونی با اون فرد بمونی 

اگر ادم درست حسابی باشی میگی مهرم حلال طلاق میخوام 

ربطی به زندگی نداره  مگه زن ی اشیا هست ک در مقابلش بهایی پرداخت کنه مرد ؟  اصلا بگه کل د ...

ربطی نداره، مهریه پشتوانه است، هروقت هم بخوای میتونی از مرد بگیری. حتی اگر اختلافی نباشه 

توی کشورهای دیگه قانون اینجوریه که از موقع ازدواج هرچی بدست میارن، خونه، ماشین، زمین، شرکت..... نصف مال مرد نصف زن

که اینجوری خیلی بهتره

دیگه سر چنتا سکه چونه نمیزنن

زیاد حرف نزن اولا شما ها باعث خرابی شدین  الان تموم مردا به خواطر مهریه ازدواج نمیکنن چون مثل ...

تو که مهریه نمیخوای لابد واست صف کشیدن. دیگه چیکار به کار ما داری. قانون خداس تو از خدا بالاتر شدی واسه من؟؟ مهریه تعیین میکنیم و میگیریم تا چشتون دراد

ربطی نداره، مهریه پشتوانه است، هروقت هم بخوای میتونی از مرد بگیری. حتی اگر اختلافی نباشه  توی ...

باشه برو تو مهرت و بگیر ریپلای نکن ببینم انشالله خدا به راه راست هدایتت کنه 

مرد ی عمر جون بکنه کار کنه 

ی زن فاحشه بیاد فردای عروسی مهریه شو طلب کنه 

حرامه حرام 

تو که مهریه نمیخوای لابد واست صف کشیدن. دیگه چیکار به کار ما داری. قانون خداس تو از خدا بالاتر شدی و ...

اره دیگ شما باعث شدین ازدواج کم بشه جامعه به فساد کشیده بشه 

قدیم ی مهریه میگفتن تموم میشد و زن تا اخر عمرش ب زبون نمیاورد 

بی حیایی تا چه حد

باشه برو تو مهرت و بگیر ریپلای نکن ببینم انشالله خدا به راه راست هدایتت کنه  مرد ی عمر جون بکن ...

الان حقشه هرلفظی لایقش هستی نثارت کنم 

اما امثال تو رو خدا زده، وگرنه مغز و ادب داشتی

الان حقشه هرلفظی لایقش هستی نثارت کنم  اما امثال تو رو خدا زده، وگرنه مغز و ادب داشتی

از خدا میخوام به راه راست هدایتت کنه و همیشه از خدا طلب چیزی کنی نه چشم بدوزی به بنده ای ک ی عمر با جون کندن خونه خریده تو اونو ازش بگیری و طلاق بگیری