2777
2789
عنوان

ميترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 21 پست
یک ماه دیگه آزمایش بده و سه ماه بعد از مرحله اول آزمایش بده حتی اگه جواب آزمایش مرحله اول منفی بود ب ...

چرا الکی میترسونیش مگه رابطه جنسی داشته یه تیغ خشک بوده که معلوم نیس از کی اونجا مونده در صمنم ویروس ایدز بعد پنج دیقه خشک میشه میمیره بعدشم کی گفت تیغش خونیه.ارایشگر واسه یه تیغ ریسک نمیکنه بعد از مشتری میندازه دور جدید میندازه

خدایا مراقب فرشته قشنگم و پهلوون مامان باش داغشونو نبینم.امین یا رب العالمین 💜💜💜💜💜💗💞💞💞
اخه شنيدم با تيغ الوده انتقال پيدا ميكنه

نه برو مطالعه کن الکی نترس و خیال باطل نکن

خدایا مراقب فرشته قشنگم و پهلوون مامان باش داغشونو نبینم.امین یا رب العالمین 💜💜💜💜💜💗💞💞💞

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا الکی میترسونیش مگه رابطه جنسی داشته یه تیغ خشک بوده که معلوم نیس از کی اونجا مونده در صمنم ویروس ...

دلسا عزيزم بخدا ببخشيدا ولي زنه ب نظرم ادم كثيفي بود بخاطر همين بيشتر ميترسم ك نكنه واقعا عوض نكرده

چرا الکی میترسونیش مگه رابطه جنسی داشته یه تیغ خشک بوده که معلوم نیس از کی اونجا مونده در صمنم ویروس ...

ویروس ایدز تا ۲۰ دقیقه خارج از بدن در محیط زنده است 

یکی از بستگان ما از طریق وسایل دندانپزشکی در مطب هپاتیت B گرفت

با انجام آزمایش خیالش راحت میشه 

۴ راه برای ورود ویروس ایدز و هپاتیت به بدن هست

از طریق تیغ یا سرنگ آلوده

از طریق رابطه جنسی

از طریق تماس زخم باز بدن با وسایل آلوده

از طریق پاشیده شدن خون و ترشحات بدن فرد بیمار به چشم انسان سالم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز