2777
2789
عنوان

کسی تونسته سرد مزاجیشو درمان کنه؟؟

2132 بازدید | 20 پست

بچه ها من بعد زایمان دومم خیلی سرد مزاج شدم

یعنی همممش میترسم که شوهرم بیاد طرفم

قرص ویتاگنوس گفتن موثره خوردم ولی هیچ تاثیری نداش

الان 10 ماهه که اینجوری شدم

خواهشا اگه راهی بلدین به منم بگین

شوهرم دیگه خیلی عصبانی شده ازم

خودتا ببند به گرمی

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی مدت اینجوری بودم. هروز بعد صبحانه ی حبه سیر مثل قرص خوردم. چای ماسلا ‌ و کلا گرمی جات کمکم کرد

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

از نظر روحی با همسرت مشکلی نداری؟ 

دوس آب گرم قبل رابطه آمادت میکنه حتما امتحان کن از نظز ذهنی واسه شبتون برنامه بچین 

زنجبیل تازه رو رنده کن توی چاییت بریز دم کشید بخور 

هیچ چیز همیشگی نیس 🤍

واقعا قرص ويتاناگوس موثر هست؟؟؟  

من خيلي سرد مزاج بودم بينهايت اصلا واژنم خيس نميشد حس كه ديگه هيچي بيزار بودم ارضاكه ديگه سالي هم نميشدم واي يك مدت خيلي خيلي  گرم شدم كه ديگه بعضي وقتاشوهرم به من نميرسه😝😝خودم هم خيلي تعجب كردم اينجوري شدم  اخه ديگه هيچ وقت فكر نميكردم نرمال بشم الان از نرمال هم خيلي خيلي بالاترم پس به خاطر قرص ويتاناگوس كه يك مدت دارم ميخورم 

خدایابابت همه چیز شکر

فقط و فقط چیزای گرم بخور

خرما زیتون روغنزیتون

دارچین و فلفل سیاه بریز تو چیز میزات...

عسل خصوصا الان پاییز شروع شده هر روز بخور

روغن حیوونی بخور

سردیجات رو کلا به ۵درصد برسون در این حر کم کن.مثلا لبنیات قند و شکر حذف ..ماهی فعلا فصول سرد میرسه نخور..مرغ کم کن...گوساله اصلا و ابدا..خورشتات فقط با گوشت گوسفند که دنبه هم داره باشه...

کلا سوپ شیر با یه مقدار گوشت گوسفندم خوبه

هفته ای یه بار آبگوشت بزن نخود+پیازش؛ نخو خیلی عالیه..برنج سعی کن شویدی زسره ای چیزی بزنی

دمنوش زعفرون بخور

گلاب تو دمنوشت تو غذات بریز

ورزش کن خصوصا تو هوای که آفتابی ۲۰ دقیقه پیاده روی بکن

باه_زنان# سرچ کن بگیرش

اینکارارو کنی از اولم بهتر میشی

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
واقعا قرص ويتاناگوس موثر هست؟؟؟   من خيلي سرد مزاج بودم بينهايت اصلا واژنم خيس نميشد حس كه ديگ ...

چه مدته میخوری؟؟

من یه ماهه دارم میخورم اما گاهی مثلا 5 روز یادم میره دوباره شروع میکنم خوردن

شما مرتب میخوری؟؟