2777
2789
عنوان

خانما بیایید ببینید حق با منه یا همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 25 پست
بشين تو خونه خانميتو بكن الكي كلي سختي كشيدي كه چي بشه

دقیقا
بخدا اینجوری عزیزتره زن

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.
تو اشتباه کردی نه همسرت. . .همست اگه برای اون پول عرق میریخت نمیرفت بذاره کف دست داداشش. . . میرفت ب ...

اخه قرار بود اول مهر بندازیم تو بانک که عید واممونو بدن تو حساب من بود بعد من بانک مهر ایران و که تحقیق کردم دیدم سودش کمه و یک و نیم برابر میده وام و گفتم بزاریم اینجا بعدش گفتیم بزاریم اول مهر بشه بعد ولی ۰۰۰۰

کاربر جدید نیستم از ۹۴ عضو سایتم اما چند باری ترکیدم خواهشا نگید عضویت مبارک چون خودم باید به خیلیا بگم با تچکر 👍👍🙃🙃😁😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بشين تو خونه خانميتو بكن الكي كلي سختي كشيدي كه چي بشه،طلاهاتم بگير با زبون خوب،اينطوري زود كوتاه مي ...

من نمیدونستم اینجوری میشه بخدا از اول مهر که دیگه شبا بیرون سرده البته همیشه هست شهر بازی اما خوب تابستونا مشتری خیلی کمه بعضیا که بچه هوشون مریضن یا شکستگی دا ن یا به خاطر گرما میارن وگر نه تا اون حد مشتری نیست ولی همیشه من اونجام کارای خونه الا دو روزه یه چیزی  رو دلم سنگینه  اینکه یه بار گیلاس با ماشین از اونجا رد شد یه خانمه گرفت برا بچش منم دلم خواست دوبار پول دراوردم بعد گفتم نه نزاید به این پول دست بزنیم این پول سقف رو سرمون میشه کیفمم نگا کردم ۱۰ تومن داخلش بود گفتم شاید رفتنی لازم بشه  خسیس نیستم اما برای پس انداز تصمیمم جدی بود پولی که میداد و خوب خ رج میکنم اما از اون دریغ از یک قرون  ولی چی شد 

کاربر جدید نیستم از ۹۴ عضو سایتم اما چند باری ترکیدم خواهشا نگید عضویت مبارک چون خودم باید به خیلیا بگم با تچکر 👍👍🙃🙃😁😁

یه مدت مثلا یک هفته باهاش همکاری نکن نرو سرکار بگو برادرت بره من  زحمت بکشم اون بخوره خانمیمو میکنم تو  موظفی تامینم کنی 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
اخه قرار بود اول مهر بندازیم تو بانک که عید واممونو بدن تو حساب من بود بعد من بانک مهر ایران و که تح ...

عید نه مهر قاطی کردم 

یه مدت مثلا یک هفته باهاش همکاری نکن نرو سرکار بگو برادرت بره من  زحمت بکشم اون بخوره خانمیمو م ...

همه ی اینارو گفتم امروز هم نرفتم  اومد خیلی خونسرد گفت یه مشتری پیدا کن واسه اون بیصاحب گفتم کجد کفت شهر بازی گفتم به من چه  گفت خلاصه پول طلاهوتو بردار ازش گفتم فقط طلاهوم نیست من چند ساله زحمت میکشم تو گرما و سرما ا نجام نه سفری نه جایی نه استراحتی  میگه اگه دا اشم حقت و خورد خودم بهت میدم  دیونه م میکنه با این حرفاش 

همه ی اینارو گفتم امروز هم نرفتم  اومد خیلی خونسرد گفت یه مشتری پیدا کن واسه اون بیصاحب گفتم کج ...

آفرین به کارت ادامه بده تا بفهمه

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

سلام.به نظر منم حق و حقوقتو طلاهاتو کامل بگیر و  نه تنها پولاتو بهش نده بزار خرج و مخارجتم کامل بده. 

اون از اعتماد شما سواستفاده کرده بزار بدونه کاری که کردی عواقب داره اگه شهربازیتون کوچیکه و درحد خرجاییه که کردی و مالکید بگو درعوض همه پولهات بنامت بزنه.

همیشه میگن وقتی مرد برای زن خرج نکنه برای دیگران خرج میکنه.

سلام.به نظر منم حق و حقوقتو طلاهاتو کامل بگیر و  نه تنها پولاتو بهش نده بزار خرج و مخارجتم کامل ...

دقیقا همینطوره که میگید 

حساب جدید رو چرا به نام خودت باز نکردی آخه؟ طلا از خودت بوده و خودت کار کردی اون وقت چرا تو حساب خودت نبوده اونم با این شوهر نادانی که داری. پول مفت پیدا کرده که بده برادرش سرمایه کار کنه و به باد بده؟ شوهرت همچین کاری میکنه و هفتاد میلیونشو میده دست تو که همچین کاری کردی و پول رو دادی دستش؟

اون وقت الان تو تاپیک بغلی یه عده خانم متاهل و عاقل و بالغ دارن میگن ما زنها نباید حق طلاق داشته باشیم چون احساساتی هستیم. نه که مردها همه عاقل و دانشمندن