2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کلا شخصیتش تو این سری تخمی تخیلی شده,رفته ۴۰۰ میلیون آورده حشمت آزاد کرده    

اره این کارا چیه حشمت ازش متنفره اونوقت این ۴۰۰ داده ازاد بشه یبارم رفت حشمتو بیاره خونش این اتفاقا فقط تو فیلمای ایرانی میفته تو واقعیت ندیدیم همچین چیزی

آره,آخه اینکارا از یه زن ایرانی بعیده,اونم در حق پدرشوهر و خانواده ی شوهر

بعد اون یارو فردوس انقد لجم درمیاد صداشو میشنومااااااا امشب میگفت بیبین (بیبینُ زهرمار) من میخوام برگردم زندان چرا زن فلان فلان شده پول داده؟ بعد پسر زنه اونجا مث ماست نشسته بود! خاک بر اون سرش کنن!

عاشق خوراکی‌ام😋 عاشق خونه ویلایی قدیمیمون😍 بفرمایید چای قند پهلوِ دیشلمه🥰 
بعد اون یارو فردوس انقد لجم درمیاد صداشو میشنومااااااا امشب میگفت بیبین (بیبینُ زهرمار) من میخوام بر ...

خاک تو سر مهدی سلوکی، مثل بز میشینه فردوس هرچی از دهنش درمیاد به مادرش بگه هیچیم بهش نمیگه، بعد ستایش میگه بچه های من خوبن🙄😑😑

بعد اون یارو فردوس انقد لجم درمیاد صداشو میشنومااااااا امشب میگفت بیبین (بیبینُ زهرمار) من میخوام بر ...

دقیقا... اصلا چهره پسره روم نشون ندادن

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود مخصوصا آقایون نامحترم

خاک تو سر مهدی سلوکی، مثل بز میشینه فردوس هرچی از دهنش درمیاد به مادرش بگه هیچیم بهش نمیگه، بعد ستای ...

واقعا خاک بر سرش

ننشو گذاشته کنار چسبیده ب ی پیری ک هی ب خودش و ننش توهین میکنه

عاشق خوراکی‌ام😋 عاشق خونه ویلایی قدیمیمون😍 بفرمایید چای قند پهلوِ دیشلمه🥰 
کلا شخصیتش تو این سری تخمی تخیلی شده,رفته ۴۰۰ میلیون آورده حشمت آزاد کرده    

آی گفتی اونجا داره از بی پولی میمیرهبه نون شبم محتاج هست 

از خریت تا حریت تنها یک نقطه فاصله هست چه آدمایی که یه روز ه حر کربلا میشن و چه عالم هایی که با یه کار کوچیک خر روزگار میشن