2777
2789
عنوان

خیانت شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 97 پست
اون دامادتون برادرشه که باشههههه تازه باید خجالت بکشه از همچین برادری اگه خودشم اینجوریه که جفتشونو ...

ازهردوتاشون بدم میاد .

اون خاهرم دوقلوداره الان یکسالونیمشون هست ولی دامادمون اصلن کمک احوالش نیست .ازهردوتاشون متنفرم.

تو عقدنامه اگه شرط تساوی اموال رو امضا کرده باشه اول بره نصف مالشو بگیره بعدم مهریشو بگیره بعدم طلاق ...

منم همینو بهش گفتم خداروشکر یه خونه ویه زمین به نامش هست. به نظرم اصلن ارزش زندگی کردن کنارشو نداره.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچه زودتر با پدرتون درميون بذاريد  اخه ادم انقد نمك ب حروم و بي لياقت😡😡🤬🤬

میترسم آخه هیش کی فکرشو نمیکرد این اینجوری بشه.

مثلن رو همین آقا بود که اون خاهرمم دادیم به برادرش

معلومه دیگه چندوقت رابطه نداشته میخواد بره سراغ زنه دیگه...طفلی خواهرت  حالا خوبه بازم اومده گ ...

رابطه دارن نمیدونم چه مرگشه.خاهرم فقط میگه مراقب باشیم یهو شانس نداریم یدفعه حامله شدم. اون نمیخاد مراقبت کنه .خاهرمم نمیتونه قرص بخوره.

واااا چرا نداره مردی ک میره دنبال یه زن دیگه واس زن خودش چی میزاره جز یه اعصاب و روان داغون هیچ زنی ...

خاهرم بیچاره درست نمیدونست. اول میگه ماله یه شهر دیگه اس .خانمه خودش میگه ماله یه شهر دیگه.نمیدونیم چه غلطی میخان بکنن.

من باشم جدا میشم کسی ک فکر ازدواج دوم اومده تو سرش اونم تو زمانی ک همسرش بیماره ارزش جوش زدنم نداره

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
من باشم جدا میشم کسی ک فکر ازدواج دوم اومده تو سرش اونم تو زمانی ک همسرش بیماره ارزش جوش زدنم نداره

اصلن باورمون نمیشه بعده نه سال.الان هممون توشوکیم البته به پدرومادرم نگفتیم.

میدونم چه حالی داری. منم این حسو تجربه کردم. خواهر من پزشک بود که با یه لیسانسه بیکار ازدواج کرد. آقا با پول خواهرم دکترا گرفت.خرج خودشو خانوادشو داد، دوتا بچه رو تنها بزرگ کرد، اقا همش از این کشور به اون کشور، دنبال عشق و حال، با پول خواهرم. حالا بعد از 18 سال برگشته میگه من عاشق شدم...میگه اگر راحت جدا شیم، اون خانمی که عاشقش شدم گفته تمام پولایی که توی این چند سال زنت خرجت کرده رو بهش پس میدم.تف به این مردا

میدونم چه حالی داری. منم این حسو تجربه کردم. خواهر من پزشک بود که با یه لیسانسه بیکار ازدواج کرد. آق ...

واقعن .خیلی سخته. خاهرم همش میگه کاش همون موقع که فهمیدم بچه دارنمیشه ازش جدامیشدم اینهمه به خودم رنج نمیدادم.

به فرضم با صحبتای ما وپدروپادرش این زنه روکناربزاره ولی باز حرفشو زده. دیگه این دل اون دل نمیشه.