2821
2789
عنوان

دعام کنیدددد😫😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 27 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم من تاپیک زدم که نمازشب میخونم هرکی هرحاجتی داره بیاد اسمشوبده که به یادش دعاکنم.انگارقسمت شمام ...

عزیزم برامنم دعاکن ایشالله به هرچی حاجت داری برسی

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
عزیزم من تاپیک زدم که نمازشب میخونم هرکی هرحاجتی داره بیاد اسمشوبده که به یادش دعاکنم.انگارقسمت شمام ...

عزیزم منم دعا کن. ۲ساله منتظر یه فسقلی ام اما انگار قسمت نیست مادر بشم. بخدا خسته شدم.😭😭😭

عزیزم میشه برای منم دعا کنی خیلی خیلی حالم بده 🙏🙏🙏 اسمم فائزه اس

باشه عزیزم چشم😌

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍
عزیزم منم دعا کن. ۲ساله منتظر یه فسقلی ام اما انگار قسمت نیست مادر بشم. بخدا خسته شدم.😭😭😭

عزیز دلم باشه گلم.اشک منم درآوردی😥حتما حتما مخصوص برات دعا میکنم اگه لایق باشم😌

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍
عزیز دلم باشه گلم.اشک منم درآوردی😥حتما حتما مخصوص برات دعا میکنم اگه لایق باشم😌

فدات بشم عزیزم. بخدا خیلی داغونم حال خیلی بدی دارم. خیلی بده. حس مادر شدن تو وجودمه و هیچ جوره نمیتونم آرومش کنم.

فدات بشم عزیزم. بخدا خیلی داغونم حال خیلی بدی دارم. خیلی بده. حس مادر شدن تو وجودمه و هیچ جوره نمیتو ...

بمیرم برات عزیزم.قربون حس مادریت برم من😟الهی به حق مولا علی دامنت سبز بشه و بتونی تمام احساس خوب مادریت رو برای نی نی نازت خرج کنی.به خدااگه پیشم بودی بغلت میکردم و میگفتم فقط بگوخدا😢

بمیرم برات عزیزم.قربون حس مادریت برم من😟الهی به حق مولا علی دامنت سبز بشه و بتونی تمام احساس خوب ما ...

الهی دورت بگردم. بعد چند روز کوفتی که توی بد حالی قرار گرفتم بخاطر اینکه بی بی بازم منفی بود حرفت یکم بهم آرامش داد گلم. ممنونم. به هرچی میخوای الهی که برسی مهربانو.