هناسه۷۷ مدیر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 1078 عنوان بخارشور | مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 20 پست سلام خانوما یه بخارشور دارم که مال جهیزیه خودم هستش اصلا ازش استفاده نکردم حتی یکبار . نو هستش حالا میخوام بفروشمش از قیمتش خبرندارم مارک کالورانس هستش کسی میتونه کمکم کنه لطفا خیلی ب پولش احتیاج دارم . حدودی قیمتش چقدره؟ گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚 1398/07/04 | 18:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هناسه۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 1078 چرا براسرامیک و مبلا استفاده نمیکنی نفروشش ،این روزا چیزی نمیشه خرید عزیزم مستاجرم واقعا جاشو ندارم یماه دیگه هم جا به جایی دارم . مبل هم ندارم که ازش استفاده کنم . بخاری ندارم میخوام پولش بدم یه بخاری ک واجب تره گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
nafas7720 عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 927 از کجا خریدیش؟منم تو نت گشتم پیدا نکردم.ولی بنظرم حیفه نفروشش.زیر ۷۰۰_۸۰۰تومن فک نکنم باشه البته مارکای مختلف فرق داره اینو که من هرچی گشتم ندیدم مارکشو قد=۱۷۰ وزن شروع👈۷۸ وزن فعلی👈۷۰ وزن هدف👈۶۵
هناسه۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 1078 از کجا خریدیش؟منم تو نت گشتم پیدا نکردم.ولی بنظرم حیفه نفروشش.زیر ۷۰۰_۸۰۰تومن فک نکنم باشه البته مار ... اونموقع یعنی ۵.۶ سال پیش همدان خریدم با کل جهیزیم قیمتش سرجمع شد دیگه یادم نمیاد این چندبود. نمیدونم چرا مارکش نیس لعنتییییییی گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
nafas7720 عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 927 اونموقع یعنی ۵.۶ سال پیش همدان خریدم با کل جهیزیم قیمتش سرجمع شد دیگه یادم نمیاد این چندبود. نمیدونم ... مارکه لهنتی ای ددره لامصب منم اعصابم خورد شد رفتم دیجی کالا گشتم نبود خواهر قد=۱۷۰ وزن شروع👈۷۸ وزن فعلی👈۷۰ وزن هدف👈۶۵
هناسه۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 1078 مارکه لهنتی ای ددره لامصب منم اعصابم خورد شد رفتم دیجی کالا گشتم نبود خواهر قربونت عزیزم مرسی زحمتت دادم 😍 گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
nafas7720 عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 927 قربونت عزیزم مرسی زحمتت دادم 😍 خواهش میکنم فدات😘 قد=۱۷۰ وزن شروع👈۷۸ وزن فعلی👈۷۰ وزن هدف👈۶۵