2777
2789
یعنی همسر تو دوس نداری؟؟

داشتم 

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرچی بگه توی دلت قیلی ویلی میره 😂

وای وای😍🙈

قشنگ یادمه تا ۳ ۴ سال بعد ازدواجمون وقتی حتی دستمو میگرفت دلم هری میریخت😍😂

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

حال دلم بستگی به اون داره بدون اون نمیتونم قبلا به نامزدم گفتم عشق یعنی چی اینو جواب داد 

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
شما اینجوری هستی ؟!

تقریبا البته اگه عصبانی نباشم  

پشت هرکوه بلند سبزه زاریست پرازیادخدا ودران باغ کسی میخواند که خداهست دگرغصه چرا؟  به همین زودی من به آرزوم میرسم باور دارم که این کار شدنی و من آرزوی خودم رو به دستان توانگر خدای مهربون و بزرگ و قدرتمند می سپارم و بدست آوردنش رو رها می کنم و اکنون من به خدای خودم اعتماد می کنم خدایا دوست دارم

دیگه همینکه باهم خوبن ودعوا مرافه ندارن همو دوست دارن  حتما

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
من اوایل عاشقش بودم دلم میخواست تند تند بهش بزنگم یذره دیر میکرد نگران میشدم شبی چند بار بیدار میشدم ...

😅😅

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
بچه ها واقعیت میخوام یعنی واقعیت زندگی مشترک نه دوران دوستی یا نامزدی 

من دو ساله ازدواج کردم ۷ سال طول کشید

ازش خسته نمیشم از بغلش از بوسیدنش همیشه ب فکرشم تو هر چیزی الان اون عشق اتشینی ک داشتیم اروم شده جاش ارامش اومده 😃

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

اینجوریه که نفست به نفسش بنده، طاقت دوریشو نداری، هیچ خوشی بدون اون بهت نمی‌چسبه، خوبیا رو بیشتر از خودت برای اون میخوای، دنیا رو نمی‌تونی بدون اون تصور کنی، اگه یه وقت بدی داشته باشه، میگی عیب نداره به مهربونیاش در

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اینجوریه که نفست به نفسش بنده، طاقت دوریشو نداری، هیچ خوشی بدون اون بهت نمی‌چسبه، خوبیا رو بیشتر از ...

چه خوب توصیف کردی دقیقا

همه کار برا خوشحالیش انجام بده و از خودش بیشتر بخوادش

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍